Sisällön tarjoaa Blogger.

Career Girl – Rakkaudella, Hannelen uusi suunta

Uskon vakaasti siihen että asiat, joista nautit ovat myös asioita, joiden avulla voit ansaita elantosi. Se että työn ja ansaitsemisen pitäisi olla jotain ankeaa puurtamista on vanhanaikaista ajattelua – vaikka jokaisen on tehtävä työtä, se ei tarkoita etteikö se voisi olla myös hauskaa.Omistan vastedes Rakkaudella, Hannelen unelma-ammattien tavoittelulle ja paremmalle elämänlaadulle. Koen että olen itse päässyt eteenpäin tällä saralla, mutta haluan päästä vielä pidemmälle ja toivon samaa teille kaikille – kuvittele miten ihanaa olisi, jos voisit aloittaa työpäivän aina innosta puhkuen? Urasuunnittelun ja elämähallinnan lisäksi kirjoitan edelleen myös kauneudesta, pukeutumisesta, hyvinvoinnista ja vähän minustakin, mutta pääpaino tulee olemaan selkeämmin ammatillisessa kehityksessä.

Unelmoin siitä että voin itse määrätä milloin menen töihin, mitä teen työkseni ja milloin jään eläkkeelle (tai että se on taloudellisesti mahdollista milloin vain) ja mielelläni antaisin tämän onnen myös teille muille. Aika moni tuntuu ajattelevan että työ nyt on vain jotain mihin ei voi itse vaikuttaa, saati vaikkapa eläkkeelle jäänti – sitä nyt vain ollaan töissä tietty aika, koska niin maailma menee ja sen jälkeen jäädään pois töistä, kun joku siihen erityisen luvan antaa.

Tämähän ei ole totta ollenkaan. 

Tämän uudistuksen myötä huomaatte myös ulkoasun muuttuneen, minkä lisäksi aloitan blogini ikään kuin alusta ja puhtaalta pöydältä. Vanhoja postauksia pääsette lukemaan täältä.

Toivottavasti pysytte matkassa mukana myös uudistuksen jälkeen, sillä teitä vartenhan minä tätä hommaa kuitenkin loppujen lopuksi teen (vaikka toki myös itselleni ja omaksi ilokseni, myönnetään). Jos teillä on toiveita aihevalintojen tai minkä vain suhteen, niin kertokaa ihmeessä!

6 kommenttia