Sisällön tarjoaa Blogger.

Äidin ja isän lepoloma Långvikissa

Yksi mieheni joululahjoista tänä vuonna oli lepoloma Långvikin kylpylässä. Meillä on ollut kummallakin aika hippasen ressaava, vaikkakin nautinnollinen, syksy ja oi kuulkaas että olin tämän tarpeessa!

Esteettisyys on minulle tärkeä osa lomaa. Tiedän, että se ei ole sitä kaikille, mutta minä nautin kauniista ympäristöstä ja pienestä ylellisyydestä aiettä hyvinkin paljon! Långvikissa ympäristön kauneus on viety pitkälle, minkä lisäksi ruoka oli aivan järjettömän hyvää. Iso peukku kokille!

Kun saavuimme paikalle Venäjän junnujoukkue oli juuri poistunut paikalta, miksi mua ei haittaa yhtään? :D Olen ehkä hiukkasen erakko toisinaan, nautin siitä että on rauhallista Ja että saan olla ihan vain oman väen seurassa. Tähän saimme todellakin mahdollisuuden, sillä esimerkiksi lounasaikaan olimme ainoat asiakkaat. 


Huomenna alkaakin sitten aivan tavallinen arki ja olen tässä jo hoidellutkin työasioita jonkin verran. 

Tulevalta työkaudelta toivon paitsi uusia, inspiroivia projekteja, myös sitä etten unohtaisi itseäni kaiken pyörteisiin. Oma jaksaminen oli aika vaakalaudalla viime syksynä, kun tapahtui niin paljon kaikkea ihanaa. Huomaan kehoni olevan aika polonen ja eilen kävin oikomassa rankaani kalevalaisella jäsenkorjaajalla – huh mikä ero entiseen! Synnytyksen yhteydessä toinen lonkkani siirtyi jotenkin outoon asentoon ja lisäksi jatkuva koneella olo oli tehnyt selkääni pienen emännänkyhmyn (viehättävää). Nyt ne saatiin kummatkin kuntoon, aivan ihanaa kun lonkkaluuni ovat jälleen samalla korkeudella. 

Nyt lupaan muistaa itseni paremmin, joogaan ja syön oikein. Meillä kun on vain tämä yksi keho, sitä ei ole varaa särkeä. 

Milläs mielin siellä lähdetään alkavan arjen pyörteisiin?


Ei kommentteja