Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuukauden haaste: Nautintoa elämään!

Tammikuun lopussa ollaan ja viime kuun vaihteessa haastoin teitä pidättäytymään heräteostoksista, onnistuiko? 

Itse olen selvinnyt huomattavasti pienemmällä rahasummalla tässä kuussa, vaikka en yleensä osta aivan älyttömästi heräteostoksia. Lisäksi päätin kokeilla jos nyt ei aivan opiskelijabudjettia, niin siitä ehkä seuraavaa. Yleensä budjetoin itselleni kaiken rahan käyttöön sen jälkeen, kun olen siirtänyt siitä muun muassa säästöön rahaa ja maksanut laskut, mutta nyt päätin asettaa budjetin tiukemmaksi. Olen siis sinnitellyt hienosti muutamalla satasella kuussa, mikä on leveämpään leipään tottuneelle hyvä herätys. 

Helmikuussa mieli kaipaa kynttilän lämpöä ja hemmottelevaa kosmetiikkaa. Kuva: Riverdale

Tämän kuun haasteena on nautintojen etsiminen, kuulostaako paremmalta kuin heräteostoksista pidättäytyminen? :D

Tarkoituksena on siis että teette enemmän asioita, joiden tekeminen on kivaa – käytte hierojalla, kampaajalla, syötte hyvää ruokaa, saunotte antaumuksella, olette tekemättä mitään tai suuntaatte hikijumppaan, luette lehtiä rauhassa, liikutte, pussaatte, pompitte jne. jne. 

Ymmärrätte varmaan mitä tässä haetaan?

Aika usein sitä pieni ihminen ajattelee että jotta jotain voi tehdä, siinä on oltava hyvä, tai sitten siitä on saatava hyötyä irti. Ei tarvitse. Asioita voi tehdä vain tekemisen ilosta ja siksi, että se on hauskaa – vaikka laulaisit päin vehjettä, niin aivan sama – anna palaa, jos on kivaa!

Nautinnollista helmikuuta murut!

4 kommenttia

 1. Joo!! Joo!!! Mukana!! Lisää kivailua! :) Mukana! Helmikuu on muutenkin mun lempparikuukausi, koska on a) mun synttärit b) ystävänpäivä c) hääpäivä :) Tosin samaan aikaan miehellä on vuoden kiireisin työkuukausi, mutta mitäs siitä, iloitaan silti näistä iloisuuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sulla onkin tiedossa kaikkea kivaa! 💋 Mun onnenkuukausi näyttäis olevan toukokuu, poju on syntynyt silloin ja hääpäivää vietetään ihan siinä alkupäivinä (tai virallisesti 28.4., mutta jotenkin se aina venyy).

   Ihanaa synttärihääpäiväystävänpäivää siis sinne ruudun toiselle puolen 🙃❤️

   Poista
  2. Kovasti kiitoksia <3 <3 ps. toivottavasti et oikeasti ole ollut blogin ääressä kello 02.16 :O :D

   Poista
  3. Hehee, en ollut 😘. Nuo aikamerkinnät on jotenki vähän päin pippeliä.

   Poista