Sisällön tarjoaa Blogger.

Linkkivinkki: Zalando Lounge

Olen antanut muutamia haastatteluja Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta – Onnellisen ostamisen salaisuus -kirjan tiimoilta ja aika moni toimittaja on kysynyt miten vaatekaappi voi täydentää edullisesti, mutta silti laadukkaasti. 


Mun salaisuuteni on tietysti netin alennusmyynnit, joista tässä yksi: Zalando Lounge. Sisäänkirjautumalla saat hyvän valikoiman tarjouksia laadukkailta merkeiltä, alennukset ovat parhaimmillaan -75 prosenttia. Ostoslistallani olisi vielä vaikka kuinka paljon hankittavia perusvaatteita, muun muassa valkoinen kauluspaita, uudet farkut ja nahkanilkkurit ovat etsinnässä, mutta saavat vielä hetken ollakin. Haluan tällä hetkellä käyttää käteisvarantoani muiden asioiden edistämiseen, raha kun on niin monen tärkeän asian mahdollistaja. 

Mutta sitten kun jotain aion ostaa, suuntaan netin alennusmyynteihin, kuten nyt vaikka Zalando Loungeen. Erityisesti merkkivaatteissa on älyttömästi ilmaa hintalapussa, sillä niin moni on valmis maksamaan merkin mukanaan tuomasta imagosta. 

Älä ole kuin he, vaan suosi alennusmyyntejä. 
Ei kommentteja