Sisällön tarjoaa Blogger.

Siskopäivä 21.1.2015

Tämä viikko on ollut hauska, mutta aika raskas – siksi blogin puolellakin on ollut vähän hiljaista. Olin muun muassa Otavalla esiintymässä Prinsessa Pikkiriikki -kirjan tiimoilta ja voin kertoa että oli aika jänskät paikat, koska kärsin kovasta esiintymisjännityksestä ja muita esiintyjiä olivat muun muassa sellaiset tuntemattomat tekijät kuin Reijo Mäki, Jenni Pääskysaari ja Juha Itkonen.

Selvisin siitä kuitenkin hengissä, en edes oksentanut tai ihan mahdottomasti sekoillut sanoissani! Esityksen jälkeen yrjösin menimme Helenan ja Tukkiksen kanssa Matkamessuille haaveilemaan lämmöstä ja auringosta. Helena muuten kirjoittaa myös blogia ja kuvailee myös vlogeja aina silloin tällöin, ja hän julkaisikin vastikään kivan videon päivästämme. Videolla näkyy muun muassa hieman tulevan kirjan kuvitusta (ja pätkiä esityksestäni, jee). Kannattaa muutenkin käydä vilkaisemassa Helenan videoita tuolla Youtube-kanavan puolella. Rouvan blogin löydätte täältä.
Miten siellä on viikko sujunut? Uskomatonta että on jo lauantai. Onnistuin tartuttamaan itselleni jonkinmoisen flunssapöpön ja Tukkiskin on kipeänä, polonen nukkuu tällä hetkellä reippaasti aikaistettuja päiväunia tuolla sängyssään.

Prinsessa Pikkiriikistä voitte lukea vielä enemmän Otavan sivuilta, kirja ilmestyy huhtikuussa (JA MÄÄ OOTAN SITÄ IHAN HULLUNA).


6 kommenttia

 1. Ite tänään ollu matkamessuilla, Ostin 3 pakettia teetä + 2 ankka teesihtiä (vai mitä on) koska täälläkin on maanantain reissun jäljiltä ääni mennyt. Ja vielä ekalla viikolla uudessa työpaikassa. Hui! Ajattelin koittaa laittaa blogiin yleisesti vinkin tuosta evästeet palkista. Voin sitten tulla tänne kommentteihin linkkaamaan kyseisen postauksen, mikäli koodin laittaminen blogitekstiin onnistuu (ellei valita että "HTML koodi ei toimi" kun ei ole HTML osiossa mutta katsotaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oispa kiva, en ole vieläkään ehtinyt kattoa sitä. Kiitos kovasti 💋.

   Tsemppiä uuteen työhön!

   Poista
  2. Sain kun sainkin messupostauksen tehtyy, jonka loppuun lisäsin kyseisen koodin.

   http://sarasfablife.blogspot.fi/2016/01/matkamessut-2016.html
   Viimeisen kuvan alta siis löytyy...

   Poista
 2. Sullon pari hauskaa kämmiä tässä tekstissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi aivan varmasti, elämä on välillä kämmäilyä ja hyvä niin. ❤️

   Poista