Sisällön tarjoaa Blogger.

Linkkivinkki: Varapuu.fi

Rahahuolia ja tili nollilla aina ennen palkkapäivää? Jokainen oman työelämänsä rouvaksi pyrkivä ymmärtää, miten tärkeää on saada talousasiat haltuun. Varapuu neuvoo monta hyvää niksiä rahaongelmiesi selvittämiseen ja rahaideoiden kehittämiseen ilman turhaa talousjargonia ja selvällä suomen kielellä, niin että kuka tahansa (jopa minä!) sen ymmärtää. 

Talousasioiden haltuunotto ei välttämättä ole se kaikkein kiinnostavin asia, mutta usko pois, se on yksi tärkeimpiä onnellisuuteesi vaikuttavia tekijöitä. Vaikka raha ei tuo onnea, rahattomuus tuo onnettomuutta ja kun raha-asiat ovat hallinnassa, sinun ei ainakaan tarvi tuhlata elämääsi siitä stressaamiseen. 

Vaikka talousasiasi olisivat nyt miten rempallaan hyvänsä, voit tehdä niihin muutoksia, eikä se edes ole kovin vaikeaa saati inhottavaa. Mitä syvemmällä suossa olet, sitä haastavampaa sieltä on tietysti päästä pois, mutta aina se on mahdollista. Lisäksi Varapuun sivuilla saat hyviä vinkkejä tulovirtojesi kasvattamiseen, mikä ei kaiketi koskaan ole pahitteeksi (tai jos joku on siellä on liian rikas, niin voi antaa minulle rahaa kiitos – tilinumero tiedusteltaessa ;D ). 

Erittäin, erittäin, erittäin lämpimät suositukset Varapuun valmennuksille ja Tunne taloutesi – tunnetaloutesi -kirjalle. 

Ei kommentteja