Sisällön tarjoaa Blogger.

Projektina minä?

Valehtelisin, jos väittäisin, että olen palautunut täysin talvilomapäivien aikana. Vaikka toki sauna ja poreamme, hyvä ruoka ja elokuvien katselu veivät osin stressiä mennessään, heräilin yöllä pläräämään asioita päässäni ja stressasin pikkujutuista päivälläkin. Otin jo tammikuun alussa projektikseni itseni huomioinnin – liikun, syön hyvin, nukun ja lepäilen, enkä ota heti uutta projektia työstettäväksi, mutta se ei onnistunut aivan niin hyvin kuin olisin toivonut. Taitaa olla aika kokeilla samaa hommaa uudestaan, koska suoraan sanottuna olen tosi, tosi väsynyt tällä hetkellä. 

Viime vuonna tähän aikaan ostin muuten itselleni näin upeita kukkia. Silloin en voinut kertoa teille pienen juhlani syytä, mutta kävin Otavalla ensimmäistä kertaa tuolloin. Kohta Pikkiriikki ponnistaa jo maailmalle <3. 

Asiaa ei helpota se, että poju herättää minut edelleen tosi aikaisin aamulla ja joskus myös öisin. Pitkällinen univaje näkyy päivissä aivojen takkuisuutena ja unohteluna, ulkonäössä turvonneina kasvoina ja silmäpusseina. Toki näin lomalla olen saanut nukkua ja miehen kanssa vuorottelemme heräämistä aamulla, mutta tuntuu ettei mikään uni riitä. Muistuttelen itselleni että tämä vaihe on hetkellistä, muutaman vuoden päästä muisto vain (ja silloin taatusti ikävöin tuota aivan pientä pikkumiestä ja suren ajan kulumista).

Lisäksi kun kirjojen tiimoilta on kaikkea ylikivaa lisäpuuhaa, en todellakaan malta kieltäytyä mistään tai painaa jarrua. Innostus ajaa väsymyksen yli. 


Millaisin keinoin te hoidatte uupumusta? Tämä taitaa olla kaiken hauskuuden kääntöpuoli, kun ei enää malta nukkua, vaikka väsyttää ja aivot hyrräävät koko ajan lisää ideoita ja muistiinpanoja. 

2 kommenttia

 1. Tärkeintä, että tiedostat, että nyt "vähän väsyttää". Uupumus ei kuulosta myöskään ainakaan vielä olevan siinä pisteessä, ettei työ väsymyksen takia innosta :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Lisäksi olen nyt yrittänyt priorisoida unta, vaikka se onkin ihan pahuksen haastavaa <3.

   Kiitos tsempeistä! :)

   Poista