Sisällön tarjoaa Blogger.

Mediamyllytystä

Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta on saanut todella paljon huomiota mediassa! Olen yllättynyt, hämilläni ja hirmuisen iloinen.

Kävin jopa nolaamassa itseni Ylen aamutelevisiossa, jossa klassisesti jäädyin heti ensimmäisen kysymyksen kohdalla ja unohdin puolet kaikesta, mitä olin suunnitellut sanovani. Tästä lähtien kysyn ensimmäisen kysymyksen jo etukäteen, jos on suora lähetys, jotta osaan vähän suunnitella muutakin vastausta kuin ääääöhöhöhöhöööö. Niin ja laitan enemmän puuteria. :D


Lisäksi olen ollut Yle Puheessa vieraana, antanut haastattelun Radio Melodiaan, Kodin kuvalehteen, Kotivinkkiin, Ilta-Sanomille ja Nordean Ajassa-lehteen. Lisäksi bongasin jutun Iltalehdestä ja tiedän, että muitakin juttuja on suunnitteilla. Sanomattakin selvää, etten olisi todellakaan osannut kuvitella näin runsasta huomiota!


Kävin myös kirjakaupassa hypistelemässä tuoretta pienokaistani, siellä se nökötti hyllyllä muiden muotikirjojen vieressä. Teki ihan hirveästi mieli käydä laittamssa yksi kappale sinne Top10-seinälle, mutta maltoin mieleni ;).

Toivottavasti mahdollisimman moni kirjoista löytää kuitenkin omistajansa! Olen saanut myös palautetta teiltä lukijoilta jonkin verran, toivottavasti saan sitä vielä lisää. Pikkiriikki ilmestyy kahden viikon kuluttua ja täällä sydän pamppaillen odottelen sitäkin painosta.

Jänniä ja ihania aikoja, ei voi muuta sanoa kirjoittaa!

Ps. Yle Puheen haastattelun voitte muuten kuunnella täältä – se meni kaiken kaikkiaan niin paljon paremmin, vaikka olikin suora. Tosin tulin sanoneeksi etten ole tehnyt viiden vuoden suunnitelmaa, vaikka tavallaan olenkin. Näköjään sitä mokaa koko ajan jossain, mutta oppimassa tässä kai elämässä ollaan :D.

14 kommenttia

 1. Vautsi Hannele, aivan mieletön oli kyllä tuo sinun haastattelusi myös aamutelevisiossa! Ja ihosi näyttää niin kuulaalta ja kauniilta, et tarvitse yhtään enempää puuteria :) Onnea vielä, taas kerran sain lisää rohkaisua uuden kategorian tuomiseen blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Jessica! Mielenkiinnolla odotan mitä olet keksinyt :). Äkkiä nyt vaan uutta kategoriaa luomaan, pystyt siihen senkin nainen!

   Poista
 2. Miten hienoa! Voi harmi, että tuo aamutelkun juttu jäi näkemättä. Olisi ollut aamun piristys bongata sinut siellä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana haastis!! Aijaijai!! Todella mukava juttutuokio ja mitä puuteria höps höps, näytit just tosi kauniilta :)

  VastaaPoista
 4. Pöh, hyvinhän tuo haastattelu meni! Eiköhän se oo ihan normaalia vähän jäätyä tommosissa tilanteissa, vähempikin jännittäis! Sait kuitenkin sanoja suustasi ulos, se on tärkeintä. Mä jäädyin ihan täysin yhdessä tärkeässä tilaisuudessa joku aika sitten ja voi että ne hiljaiset sekunnit tuntu tunneilta :D Mutta tosiaan, tekemällä oppii. Mun mielestä olit myös luonteva eikä sun katsominen ollut vaivaannuttavaa. Ihan huikeeta, että oon seurannut sun blogia sieltä hääblogin ajoilta ja nyt susta on tullu tuommonen mieletön kirjailija! Hurjasti vielä onnea näistä saavutuksista, toivottavasti kirjat myyvät hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onhan se ihan inhimillistä jäätyä uudessa tilanteessa ja sulla onkin näköjään kokemusta samasta "mokasta" – komppaan, että se tuntuu ihan kamalalta :D. Kiitos ystävällisistä sanoista.

   Ja ihan huikeeta kuules, että mulla on lukija, joka on pysynyt matkassa sieltä hääblogista asti! Kiitos sinulle ja kiva kun kommentoit <3.

   Poista
 5. Hei, olet varmasti asiaasi paneutunut ja innostat ihmisiä positiivisesti, mutta on pakko kommentoida julkisuudessakin hehkutettua kikkaa hangata vaatteita ennen ostopäätöstä. Et ehkä ole tietoinen, että tuotteiden tuhoaminen rinnastuu varastamiseen, ja olet korvausvelvollinen, jos tuhoat tuotteen. Aiheutat yrittäjille tappioita, koska pilattua tuotetta ei voida enää myydä. Tosi vastuutonta. Fakta on, että nykyään ei enää hinnakaskaan tuote ole välttämättä laatutuote, mutta sinulla ei ole myöskään oikeutta hinkata vaatteita tärviölle. En ole itse vaatekauppias, vaan muun alan yrittäjä, mutta kaltaistesi asiakkaiden asenteita joudun joka päivä katsomaan. Muutoinkin yrittäminen on tehty Suomessa tosi hankalaksi, ja sillä on vaikea saada elanto. Edustamasi sukupolvi-asenne on aika m asentavaa ja vastuutonta. Kannattaa jatkossa jättää tuotteiden räpeltäminen suosiolla pois. Jos kauppias saa sinut kiinni moisesta, niin maksumieheksi joudut. Heipat sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Kiinnostavaa, että toit tämänkin näkökulman esille. Itse olen sitä mieltä, että jos yrityksen tarjoama tuote menee jos siitä pilalle, että sen pintaa hierotaan, niin yrittäjän on syytä katsoa peiliin – maailmassa on aivan liikaa huonolaatuista tavaraa myytävänä ja mielestäni kuluttajalla on oikeus tietää, mitä hän ostaa. Vai onko sinun mielestäsi kuluttajan velvollisuus rahoittaa noin kestämätöntä yritystoimintaa? Jos myy vaatteita, on mielestäni otettava vastuu myös siitä, että ne kestävät käyttöä ja kulutusta. Noin pienellä koetuksella kankaan ei todellakaan pitäisi vielä kärsiä niin, että tuote on käyttökelvoton.

   Kaikkea hyvää elämääsi kuitenkin ja kiitos hyvästä keskustelun avauksesta!

   Poista
  2. Voi korjaava tekstinsyöttö, siis JO siitä pilalle, ei jos :D.

   Poista
  3. Niin ja huomioithan että tuo hierominen vastaa noin sadan metrin kävelymatkaa, kun käsi osuu kylkeen ja hieroo kangasta. En käy rappaamassa vaatetta kynsiharjalla pilalle ;).

   Poista