Sisällön tarjoaa Blogger.

Ale, ale, ale!


Kesän alennusmyynnit alkoivat yllättävän aikaisin tänä vuonna – jo kuun alussa näin muutaman verkkokaupan mainostavan alen alkaneen. Perinteisestihän myynti on alkanut vasta hieman ennen juhannusta tai sen jälkeen, näköjään kauppiaiden kisa kovenee vuosi vuodelta.

Nyt jos koskaan on loistohetki hankkia muutamia perusvaatteita kaappiin. Kirjassani Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta kerron enemmän perusvaatteen ominaisuuksista, mutta lyhyesti sanottuna kyse on vaatteesta, jota käytät todella paljon, joka näyttää aina hyvältä päälläsi ja joka sopii moneen eri asukokonaisuuteen – se ei tuo koskaan mukanaan ärtymystä tai pahaa mieltä, vaan pelkkää iloa jokaisella käyttökerralla.


Perusvaatteisiin on hyvä panostaa, sillä ne ovat juuri niitä vaatekaappisi rakkaimpia yksilöitä. Kun ostat kerralla hyvän, sinun ei tarvitse päivittää sitä jatkuvasti ja aina on jotain päällepantavaa. Alennusmyyntejä selatessani huomasin muuten jälleen kerran erään vanhan totuuden olevan niin totta: korkea hinta ei todellakaan kerro aina laadusta. Löysin nimittäin Denim & Supply Ralph Laurenin kokoelmasta neuleen, joka on pääasiallisesti akryylia – mitä hemmettiä? Tuotteen alkuperäinen hinta on lähes 150 euroa. Luulisi siihen summaan saavan käyttöönsä hieman parempia materiaaleja.


Itse hankin tänä vuonna alennusmyynnistä Filippa K:n mustan paitamekon, joka näkyy tuossa kuvassa yllä. Edellinen paitamekkoni oli todella kovassa käytössä muutaman vuoden ajan, mutta meni lopulta niin huonoon kuntoon, että joutui poistoon – ihanaa, että löysin uuden omakseni vihdoin ja viimein <3.. Lisäksi ostin Cheap Mondayn college-paidan vanhan ja virttyneen tilalle ja olen enemmän kuin tyytyväinen tuohon ostokseen. Kauluspaidan kanssa se menee myös toimistolle.


Suosittelen lämpimästi heräteostosten sijaan käymään vaatekaapin antimia läpi ja pohtimaan mitä sieltä puuttuu, mihin kannattaisi panostaa? Puolen vuoden päästä kiroat taatusti ne viiden euron kesätopit alimpaan helvataan ja siirrät poistettavien pinoon, mutta mites onkaan muhkean villapaidan tai kunnon nahkalaukun kanssa?

<3

4 kommenttia

 1. Tästä taisi puuttua jokin sana: "neuleen, joka on pääasiallisesti – mitä hemmettiä?" Kunnon cliffhanger! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääks, apua! :D Mielestäni luin postauksen ajatuksella ennen julkaisua. Tässä sen taas näkee, että en ole haka yksityiskohdissa.

   Kiitos kun huomasit <3.

   Poista
 2. Haha, luepa mun uusin postaus, jossa hauskasti näköjään sama otsikkokin :) Olen sisäistänyt hyvin sun kirjan opit <3

  VastaaPoista