Sisällön tarjoaa Blogger.

Omenankukkien aikaan

DMK Photographyn Dominika Montonen-Koivisto kävi meillä kuvailemassa omenankukkia ja niiden keskellä eläviä asukkaita. Hurmuri täytti vastikään kaksi vuotta ja omenankukat avautuivat sopivasti juhlan kunniaksi – sitten, kun kaverisynttärit ovat kunnolla ajankohtaiset järjestämme bileet kyllä aina tuossa kukkien alla, ne muodostavat niin upean juhlatilan.

Mekko: Motel
Kirjoitusvapaa on sujunut hyvin, kiitos kysymästä <3. Olen saanut päähäni kirjoittaa kaksi käsikirjoitusta valmiiksi yhtä aikaa (vaikka vannoinkohan viimeksi, että pitäydyn ihan vain yhdessä kirjassa kerrallaan, hmmm...), koska ideoita riittää ja hahmojeni kanssa on niin ihanaa seikkailla.

Pahoittelen, että blogi on jäänyt kirjojen jalkoihin ainakin näin hetkellisesti, mutta ehkäpä kirjoitustöiden valmistuttua pääsen paremmin myös bloggaamisen makuun. Stressasin aluksi kovin siitä, etten ehdi kirjoittaa myös blogia, mutta sitten muistin että kirjoitan blogia kuitenkin harrastuspohjalta – en halua, että siitä tulee velvollisuus, vaan haluan säilyttää bloggaamisen hengähdyshetkenä arjen keskellä. Siksi olen antanut sen olla, toivottavasti ymmärrätte.


Vaikka ajatukset ovat vahvasti jo uusissa kirjoissa, olen aina välillä googletellut esikoiseni mahdollisia mainintoja. Lastenkirjallisuus saa vähemmän huomiota kuin aikuisille suunnattu, mutta olen silti onnekseni huomannut Pikkiriikin päätyneen muutaman kriitikon luettavaksi –  arvostelu löytyy ainakin AamulehdestäLukutoukan kulttuuriblogista ja Lastenkulttuurin vinkkari -blogista.

Lisäksi palautetta on tullut myös kriitikoista tärkeimmiltä, lapsilukijoilta. Olen saanut kuvia muun muassa pikkuhousuisillaan karkailevista pikkuneideistä, mikä on kyllä ihan huippua :D. Vanhemmille sorisori, kirjallisuus voi olla vaarallista kuulkaas... ;)


Niin ja kuulitteko, että Pikkiriikin tarinat on myyty nyt myös Tanskaan! Tuntuu hurjalta ajatella, että tanskalaislapsetkin lukevat tuhmureideni edesottamuksia. <3

Mitäs sinne ruudun toiselle puolen kuuluu? Toivottavasti olette saaneet nauttia näistä aurinkoisista keleistä.

6 kommenttia

 1. Miten upeita kuvia! Kyllä kesä on ihanaa aikaa. <3 Paljon onnea myös Pikkiriikin tarinan tanskalaisjatkumosta. Todella hieno juttu! Oikein lennokkaita kirjoitushetkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kesä on kyllä ihanaa ja vehreää, erityisesti tämä alkukesä.

   Poista
 2. Upea tausta, omenankukat ovat kyllä todella kauniita <3

  VastaaPoista