Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuukauden tehtävä: Aseta tavoitteesi vuodelle 2017

Olen huomannut, että elämässä saavuttaa toivomiaan asioita onnistuneemmin, mikäli tavoitteet ovat selkeästi mielessä tai vielä parempaa – konkreettisesti paperilla. Tämä voi kuulostaa elämäntapavalmentajien kannustushuudolta, mutta se ihan oikeasti toimii, koska kirjoittaessa sinun on oltava täsmällinen ja muotoiltava asiat tarkasti. On nimittäin aivan eri asia unelmoida ja suunnitella tulevaisuutta pelkästään oman pään sisällä, koska silloin asiat tuppaavat olemaan vain vähän sinne päin (ja toimintasuunnitelmakin jää tekemättä).

Opas shoppailuhimon tyydyttämiseen oli joskus vain tahroja paperilla, kunnes siitä tulikin konkretiaa. 
Tietysti elämässä on unelmia, jotka eivät ole vain omasta itsestä kiinni, kuten vaikkapa lapsen saaminen tai parantuminen vaikeasta sairaudesta, mutta yllättävän moni juttu kuitenkin riippuu loppupeleissä ainakin osin omista teoistasi – voit esimerkiksi vaikuttaa siihen millaisessa työssä olet, mitä kouluja käyt, harrastatko liikuntaa, millaisessa kodissa asut jne.

Siksipä annan teille kuukauden haasteena seuraavan tehtävän: kirjoita elämästäsi täydellinen "satu" sellaisena, kuin se voisi olla vuoden 2017 lopussa ja pohdi, millaisia asioita sinun tulee tehdä, jotta voisit saavuttaa unelmasi. Kirjoita myös ne ylös. Jos tämä ahdistaa, huolehdi, että lista pysyy salassa muilta.

Toivotan onnea haasteiden kirjoittamiseen! Pitäkää hauskaa, nauttikaa ja olkaa hieman hullujakin – elämässä kun saattaa saavuttaa vaikka mitä, jos uskaltaa unelmoida <3.

Ps. Haastan teidät myös toivomaan jotain muuta kuin sitä iänikuista laihdutusprojektin onnistumista – jos se löytyy listaltasi, kirjoita ennemmin, että haluat oppia liikunnan ilon ja pyrit syömään terveellisesti (lähes) jokaisella aterialla.
Ei kommentteja