Sisällön tarjoaa Blogger.

Täydellistä elämää

Miksi elämä ei voi olla täydellistä! Unelmoit sitä räntäsateessa, kun viet huutavaa lasta päivähoitoon ja puuduttavassa palaverissa, josta on säästösyistä nipistetty kahvitarjoilukin pois. Uudenvuodenaatto on kaiketi täydellisen elämän unelmoinnille omistettu ilta, sillä silloin luvataan luopua huonosta ja panostaa parempaan, joten mikäpä parempaa kuin pohtia oikein kunnolla sitä täydellistä elämää – mitä se mahtaisikaan tarkoittaa juuri sinun kohdallasi?

Annoin teille eilen tehtävän listailla asioita, joista saatte iloa ja joista nautitte. Pääset tekemään tehtävän ensimmäisen osan täältä. Tänään tuo tehtävä jatkuu, joten here goes:

Joulun ja uudenvuoden välipäivät ovat täydellinen hetki pohtia, millainen olisi se täydellinen koristerasia omaan elämään... Kuva: H&M Home

Tehtävä: Kirjoita satu täydellisestä elämästäsi


1. Vaihe 

Kirjoita elämäsi niin täydellisenä kuin mahdollista – missä asut, missä käyt töissä, millainen on tavallinen päiväsi ja kenen kanssa asut? Muista, että tämä on unelmointia, joten älä rajoita itseäsi, vaan pohdi, millaista elämäsi oikeasti olisi, jos se olisi nykyisen minäsi mielestä täydellistä.

Muista kuvailla asiat myös mahdollisimman tarkkaan. Älä esimerkiksi kirjoita "asun hienossa talossa", vaan kuvaile tarkkaan millainen tuo talo on – "asun valkoisessa talossa, jossa on korkeat huoneet ja suuret ikkunat".

Kirjoita siis täydellinen elämäsi mahdollisimman tarkasti ylös, aikaa tälle saat kymmenen minuuttia. 

VASTA KUN OLET TOTEUTTANUT KOHDAN YKSI, SIIRRY KOHTAAN 2.

Kuva: H&M Home

2. Vaihe

Käy sen jälkeen listasi kohta kohdalta läpi:

1. Viivaa yli ne asiat, joihin et voi itse lainkaan vaikuttaa omilla teoillasi.

2. Alleviivaa sen jälkeen asiat, joihin voit vaikuttaa ainakin vähän.

3. Ympyröi lopuksi ne asiat, joihin voit vaikuttaa hyvinkin paljon.

Kuinka moni unelmaelämääsi liittyvistä asioista on sellainen, että voit vaikuttaa siihen itse? Niinpä niin – yllättävän moni. Lisäksi aika moni juttu on sellainen, että voit vaikuttaa siihen ainakin jossain määrin. Jos seuraavaksi vastaat, että nuo muutokset vaativat liikaa, niin muista, että pienetkin muutokset ovat muutoksia. Olet päätynyt tähän pisteeseen elämässäsi tekemällä pääasiallisesti pieniä päivittäisiä päätöksiä, siksi voit valita uudelleen ja sillä tavoin elämä vie sinua taas eri suuntaan.

Siinäpä melkoisesti pohdittavaa tälle päivälle <3.

Ps. Unelmien elämä ei kuitenkaan koskaan myöskään ole täydellistä, sillä sataa sitä räntää sielläkin. Kakkapäivät kun yksinkertaisesti kuuluvat elämään, mutta jos on räntäsateen aikana matkalla unelmien työpaikalle hyvällä fiiliksellä, niin onhan sitä nyt herranen aika sitä helpompaa kestää <3.

Pps. Valloittavaa, onnellista, elämysrikasta, rauhoittavaa, hämmästyttävää ja itkettävän ihanaa vuotta 2017 kaikille lukijoilleni. Olette parhaustyyppejä <3. Olen tosi kiitollinen siitä, että saan jatkaa blogini kirjoittamista nyt aivan uudella innolla ja olette pysyneet mukana matkassani.

Ei kommentteja