Sisällön tarjoaa Blogger.

Juhlapyhien hyggeilyä

Joko sielläkin iloitaan alkavasta arjesta? Vaikka täl puolen ruutuu on tehty töitä oikeastaan joka päivä, niin on tässä silti nautittu pyhistäkin ja tänään yllättäen huomasin ajattelevani, miten ihanaa on, kun joulu on ohi ja päästään jälleen arkimeininkeihin.

Uusivuosijoulu on sujunut täällä varsin rauhallisissa kuvioissa, enkä mitään muuta olisi toivonutkaan. Pohdimme jonkin aikaa olisimmeko varanneet pöydän Helsingin huminoista ja suunnanneet uudenvuodenviettoon sinne, mutta onneksi valitsimme toisin – onko se tämä ikä vai mikä ihme älykkyys, mutta sohva, villasukat ja uroon kokkaukset voittavat nykyään äänin 6-0 sen taksijonossa hytisemisen – onko muilla samaa liikkeellä?

Me tehtiin maja pikkumiehen kanssa! Tai oikeastaan löydettiin, sillä mitäpä tuota enää pahemmin muokkailemaan. // Tälläsimme pikkusiskon kanssa uudenvuoden kunniaksi punaiset huulet, vaikka oltiinkin vain kotisohvalla. 

Kävimme tänään tutustumassa pikkumiehen tulevaan päiväkotiin ja oli huojentavaa nähdä, miten kiva paikka on tiedossa. Ilmeisesti 2,5-vuotiaana päivähoidossa aloittaminen voi olla haastavampaa kuin heti siinä vuoden ikäisenä (näin ainakin hoitajan mukaan) – saapas nähdä, miten ensi viikolla sujuu. Vinkkejä otetaan ilolla vastaan :).

Välipäivinä kannoimme kortemme kekoon ja kävimme ostoksilla. Mukaan tarttui tosin vain yksi ostos ja sekin vain testerinä, nimittäin Originsin kosteuttava naamio (ja se on ps. mahtistuote kuivalle nassulle!) // Kari-kuskin koskettava viesti <3. Veimme eläkepäivien iloksi rasiallisen suklaata, koska pakkohan se oli :). 
Elämä Tukkiksen kanssa on nykyään kyllä melkoista hulinaa – ei puhettakaan, että voisin tehdä töitä ja olla lapsen kanssa kotosalla samalla tavaa kuin esimerkiksi vauvana (jolloin kirjoitin mm. kirjan – minimies nimittäin nukku about 23 tuntia vuorokaudessa).

Vaikka poju on melkoinen vauhtiville, niin on hän kyllä myös maailman suloisin tyyppi, johon puheen kehitys tuo vielä oman lisänsä – en esimerkiksi ole enää vain "äiti", vaan "oma äiti". Onpa tässä kuultu muun muassa lause "anna hali oma äiti". Nyyh <3.

Kannattaa tehdä lapsia, niin aina on siistiä! Tukkiksen huone about 3 sekuntia siivoamisen jälkeen... Onneksi tämä näky on vain lastenhuoneessa (osin myös siksi, että me siivotaan noin kaksi kertaa päivässä nykyään :D). // Mun mieheni Joulupukki oli seonnut ja tuonut mulle uuden tietokoneen kuusen alle! Voin kertoa, että en hankkinut IHAN yhtä arvokasta vastalahjaa, mutta tuo tuli kyllä ehdottomasti tarpeeseen (terveisin eräs, joka on kiroillut koneen kanssa viimeiset kuusi kuukautta). 
Tästä se siis lähtee! Lapsi hoitoon ja äiti hommiin, en malta odottaa :). Työkuvioni ovat edelleen hieman auki varsin jännittävällä tavalla, sillä tuntuu, että kaikenlaista kiinnostavaa liikkuu nyt mahdollisuuksien meressä. Pitäkää peukkuja, että asiat menevät nappiin toivomallani tavalla, jooko?

<3

2 kommenttia