Sisällön tarjoaa Blogger.

Aloita ammatillinen muutos – blogini 5 tärkeintä postausta

Jos luet tätä, on hyvin mahdollista, että haaveilet ammatillisesta muutoksesta. Mutta ennen kuin voit tehdä muutoksen, sinun on tiedettävä, mitä haluat – olen koonnut sinulle yhteen nämä viisi postausta, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun ja antavat vinkkejä valitsemallesi tielle.

Kuva: Roman Kraft

1. Tehtävä, osa yksi: Näin selvität, mitä haluat elämässäsi tehdä

Jotta tiedät, mitä haluat, sinun on opittava unelmoimaan ja ymmärtämään vahvuuksiasi. Tein blogiini kahden tehtävän mittaisen tehtäväpaketin, jonka toinen osa löytyy heti seuraavan linkin kautta.

2. Tehtävä, osa kaksi: Millaista on täydellinen elämäsi?


Kaikki on hyvin, mutta et silti ole onnellinen? Jokin uupuu ja se on intohimo, yksi elämän tärkeimpiä mausteita. Tehtäväpaketin toisessa osassa opetellaan unelmoimaan isosti.

3. Tee tämä yksi asia joka päivä ja pääset lähemmäs unelmaasi


Kun pilkot unelmasi pienempiin osiin ja lähdet tekemään konkreettisia tekoja sen eteen, pääset eteenpäin.

4. Miten löydän uuden (unelmieni) työpaikan?


Rekrytoinnin ammattilaisten vinkit uuden työpaikan löytämiseen – tiesitkö esimerkiksi, että suurin osa ihmisistä saavat uuden palkkatyön yrityksestä, joka ei koskaan edes ilmoittanut tarvitsevansa lisää työvoimaa?

5. Viisi vinkkiä uran vaihtoon, kun on kokopäivätyössä


Kokopäivätyö vie mehut ihmisestä niin tehokkaasti, että uusia suunnitelma on haastavaa saada siivilleen. Näiden vinkkien avulla pääset alkuun. 

Sinua voisi kiinnostaa myös:Ei kommentteja