Sisällön tarjoaa Blogger.

Instagram-arvonta: Voita treenit sinulle ja ystävällesi!

Yhteistyössä: Fitcard

Miltä sinusta kuulostaisi treenien Spotify? Siis että yhdellä kuukausimaksulla saisit laajan kattauksen erilaisia liikuntamahdollisuuksia käyttöösi ympäri Suomea?

Fitcardin* avulla voit valita tietyn määrän treenejä kuukaudessa ja vaihtaa treenipaikkaa toiveesi mukaan. Se toimii yli 100 liikuntapaikassa Suomessa ja lajejakin löytyy kuntosalista joogaan ja hemmotteleviin spa-hetkiin. 

Kieli pitkällä odottelen, milloin ensimmäinen tanssitunteja tarjoava taho ilmoittautuu mukaan :). Jos Fitcard kiinnostaa, Instagram-tilini puolella on käynnissä arvonta, jossa viisi kaverusta voittaa yhteisen treenihetken valitsemaansa paikkaan**. Osallistua voit tiistaihin 11.5.2017 kello 23.59 asti. 

Tägää siis paras treeniseurasi Instagram-kuvaani, johon pääset tästäHuomaathan, että arvontaan voi osallistua vain Instagram-kuvaa kommentoimalla, eli ei esimerkiksi tätä postausta kommentoimalla. 

Onnea kaikille arvontaan ja hyviä treenihetkiä!

* Mainoslinkki
**Treeni on valittava Fitcard-sovelluksen tarjoamista treenipaikoista. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Instagram-tilin kautta. Arvonnasta ja palkinnoista vastaa Fitcard, eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Palkinto on käytettävä 30 päivän sisällä siitä, kun se on lähetetty voittajan sähköpostiin. 
Ei kommentteja