Sisällön tarjoaa Blogger.

Parhaat vinkkini juhlakaudelle: Tunne olosi upeaksi!

Juhlakaudella on mukava tälläytyä parhaimpiinsa ja näyttää omiin silmiin erityisen hyvältä, mutta aina se ei ole niin helppoa. Joskus peilistä näkyvät vain ne muhkurat, näpyt ja rypyt, vaikka kuinka kuvittelisi olevansa tyylikkäästi elämänsä läpi loilottava merenneito. 

Kokosin teille vinkit, joihin itse luotan eniten. Jos sinulla on mielessäsi jotain vielä parempaa, jätä ihmeessä kommenttia postauksen alle. :)


Kuva: Omar Lopez

1. Älä mene muodin mukana, vaan korosta sitä, mistä pidät

Mene peilin eteen ja etsi sieltä kaikki, mihin olet itse erityisen tyytyväinen. Vaikka aluksi ajattelisitkin, että mikään ei miellytä, niin jatka vain tonkimista – meissä jokaisessa on vaikka kuinka paljon kaunista, mutta se kuuluisa pikkukriitikko on hyvin tehokas lyttääjä. Jos on tottunut haukkumaan itseään jatkuvasti, voi olla vaikeaa oppia muuhun. 

Vaatteita on maailmassa pilvin pimein ja siksi niiden avulla on helppoa korostaa niitä omia kauneimpia puolia ja peittää sellaisia, joihin ei ole yhtä tyytyväinen. Itse esimerkiksi näytän mielelläni jalkani, mutta valitsen yleensä käsivarret peittävän vaatteen. 

Ostoksille voi suunnata menemällä ensin ammattilaisen juttusille. Esimerkiksi Stockmann ja Sokos tarjoavat pukeutumispalvelua verrattain edulliseen hintaan. Muista myös, ettei sinun tarvitse valita juuri sitä tämän hetken suosituinta mekkomallia, jos et tunne siinä oloasi hyväksi – kun koet olosi kauniiksi, olet taatusti löytänyt just sen parhaan vaihtoehdon sinulle. Muotikin vaihtuu muutaman kuukauden välein ja olen huomannut, että klassiset vaatemallit ovat yleensä paitsi niitä imartelevimpia myös niitä, jotka kestävät aikaa ja näyttävät hyvältä juhlakuvissa vielä kymmenenkin vuoden päästä. 

2. Käytä korkoja VAIN jos viihdyt niissä


Korkokengät tekevät jokaiselle sääriparille hyvää ja maksimekossakin ne tuovat kivasti lisäpituutta. Mutta jos et kertakaikkiaan osaa kävellä koroilla, niin valitse suosiolla matalat kannat – mikään ei pilaa pukeutumistasi paremmin kuin kengät, joilla et osaa kävellä. Jos haluat pidemmät sääret ja silti pysyä pystyssä, valitse kiilakorot tai hieman matalammat korot.

Juhliin kannattaa myös ottaa vaihtokengät mukaan, mikäli korkeat korot epäilyttävät yhtään. Olet onnellinen kuin pikkuinen saukko, kun sinulla on vaihtokengät käsillä viimeistään taksijonossa (ja hampurilainen! MUISTA hampurilainen!).

Kuva: Omar Lopez

3. Älä ylilaittaudu


Jackie ja Marilynkin sen jo tiesivät – jos mekkosi on erityisen korea, valitse meikkiin ja hiuksiin hieman luonnollisempi linja. Jos taas meikkisi on vahva ja hiuksesi näyttävät,  älä valitse sitä mekkoa, joka on täynnä blingbling-koristeita. Hyvä sääntö on panostaa meikissä joko silmiin tai huuliin, minkä lisäksi meikkipohjan olisi hyvä olla kevyt, vaikka se olisikin peittävä. Aika harvoin kannattaa räjäyttää pankki panostamalla kaikkeen – mieleeni tulee ensimmäiseksi naamiaiset, seuraavana sirkus.

Moni meistä varmasti kävisi ennen juhlia mielellään myös kauneushoidoissa koko rahalla aina pedikyyristä suihkurusketukseen ja pikkuvarpaan vahaukseen, mutta jos sinulla on varaa vain yhteen, kunnon kasvohoito on aina hyvä ajatus (oma suosikkini on Hydrafacial nyt ja aina). 


4. Alusvaatteet kuntoon


Alusvaatteet ovat jokaisen naisen tärkeimpiä vaateniksejä – niiden kanssa ei todellakaan kannata mennä sieltä, mistä aita on matalin. Erityisesti rintaliivit kannattaa valita ammattitaitoisen myyjän kanssa hyvässä liikkeessä, sillä liian pienet, suuret tai huonosti istuvat liivit paitsi tekevät olosi hankalaksi voivat olla jopa terveysriski.

Jos kaipaat siloiteltua vyötäröä kannattaa muotoilevien sukkahousujen sijaan ostaa muotoilevat alushousut tai body. Vyötäröä tukevat sukkahousut nimittäin harvoin ovat riittävän tukevat ja ne nyt ovat muutenkin heti sellaisia huijauspöksyjä, ettei mitään rajaa (tämän tietävät kaikki, joista on kiva MYÖS SYÖDÄ juhlissa).

5. Pidä hauskaa!


Hymy, hyvä mieli ja aurinkoinen ihminen mekon sisällä – mikään ei kaunista tehokkaammin! Lisäksi ryhtiä kannattaa treenata, sillä vaate kuin vaate näyttää huonolta, jos se on pielessä. Treenivinkiksi annan vanhoista tyttökirjoista tutun Kirja pään päälle -niksin.

Sinua voisi kiinnostaa myös:


Ei kommentteja