Sisällön tarjoaa Blogger.

Miten pukeutua pidemmäksi?

Minusta on ihan hauskaa olla lyhyt, vaikka pitkätkin naiset ovat upeita. Toisinaan sitä kuitenkin tällainen tanttajaana haluaa näyttää hitusen pidemmältä ja uskoisin, että aika moni 160-senttinen kanssasisareni jakaa kaipuuni gasellimaisen pitkiin sääriin ja sensellaisiin pitkien ihmisten ikäviin etuoikeuksiin – vai olenko oikeassa?

Iloksenne ajattelin jakaa muutaman vinkin, joiden avulla voi harrastaa pienimuotoista huijausta elikkä silmänlumetta. Voi olla, että huijaan näillä lähinnä itseäni, enkä lupaa tässä ja nyt kenellekään gasellikoipia, mutta on se pienikin puijaus sentään jotain (ainakin omassa päässä).

Kuva: Tamara Bellis, Unsplash

1. Yhtenäinen väripinta


Hame, mustat sukkikset ja korkokengät – vau miten pitkä emäntä! Kun laitat korot allesi ja valitset housuihin tai sukkahousuihin saman värin, jalkojen linja vaikuttaa pidemmältä ja antaa sinusta pidemmän vaikutelman. Näin kesäkaudella oiva valinta on siis nudekorkkarit – ne pidentävät säärtä reippaasti huijaamalla silmää.


Toinen pitkiä sääriä kaipaavan tehokenkäpari on saappaat ja erityisesti ylipolvensaappaat.

2. Löysät lahkeet ja korot


Löysä lahje, jonka sisään on piilotettu korkea korko ja simsalabim! Kaikki varmaankin ymmärtävät, miksi tämä pidentää jalkoja? Korkojen ei tarvitse olla hääppöisetkään, kun saat jo luotua mielikuvan pidemmästä sinusta.

3. Valitse ylä- ja alaosaan yhtenäinen värimaailma

Myös mekot ja haalarit imartelevat meitä hieman lyhyempiä rouvia, sillä laajat yhtenäiset väripinnat huijaavat silmää. Voisiko tässä olla pikkumustan suosion salaisuus?4. Vyötärö korkeuksiin


Esimerkiksi peplum pidentää, koska se nostaa vyötärön linjaa korkeammalle. Myös korkeavyötäröiset farkut luovat saman mielikuvan...

MUTTA:

Jos vaikkapa peplumit ja korkeavyötäröiset farkut kauhistuttavat, häivytä vyötärön paikka kokonaan.

Esimerkiksi löysä, suhteellisen lyhyt mekko ja korkeat korot saavat sinut näyttämään pidemmältä, koska vyötärön kohta ei ole näkyvissä eikä kukaan näe mistä kohtaa koipesi alkavat.

5. Pidennä vaikutelmaa asusteilla


Vältä vartalon linjoja katkaisevia asusteita ja koruja, kuten nilkka- ja rannerenkaita sekä nilkkureita. Sen sijaan pitkät kaulaketjut, korvakorut jne. luovat linjaa pitkittäissuuntaan ja sekä pidentävät että hoikentavat.


Sinua voisi kiinnostaa myös:


2 kommenttia