Sisällön tarjoaa Blogger.

Ideasta yritykseksi: Happy Smile

Happy Smile on kahden suuhygienistin ja voimanaisen perustama yritys, jota voisi tituleerata vaikkapa hammasrivistösi personal traineriksi. Voit ammattilaisen opastuksella valita itsellesi suunhoitopaketin, joka toimitetaan kotiisi säännöllisesti tietyllä toimitusvälillä.

Esimerkiksi meidän perheeseen voisin tilata automaattisesti uudet hammasharjat ja muutaman pussillisen lankaimia kahden kuukauden välein. Näin niitä ei tarvitse muistaa (ja unohtaa) kauppareissuilla.Emilia Beckin ja Saara Naumasen idea sai alkunsa työn ohessa, kun moni asiakas valitteli, miten suun hoitoon tarvittavien tuotteiden ostaminen unohtui ja siksi hampaita tuli pidettyä huolta huonommin. Syntyi idea kotiin lähetettävästä paketista, joka sisältää ammattilaisen valitsemat tuotteet juuri sinun ja perheesi tarpeisiin.Ihailen sitä, miten Saara ja Emilia ovat keksineet jotain aivan uutta oman ammattitaitonsa avulla. Kaiken lisäksi tuotteelle on selkeä kysyntä: hammashygienia on äärettömän tärkeää koko terveyden näkökulmasta ja itsekin tiedän, miten helposti se hammasharjan uusiminen jää.

Voisinpa väittää, että mielikuvituksella ja ideointikyvyllä ammatista kuin ammatista voi rakentaa jotain aivan uutta. Ei siis kannata pysytellä vain ylhäältä annettujen raamien sisällä, vaan kehitellä jotain uutta.Kun keksii syitä, miksi jokin ei onnistu, kannattaisi myös muistaa, että pienestä ne muutkin suuret tarinat ovat lähteneet. Kenellä tahansa voi olla idea, josta kasvaa suuri bisnes. Esimerkiksi Coca-Cola on aikoinaan ollut vain lääkeresepti, jota on lähdetty hyödyntämään eri uudessa tarkoituksessa ja noh, me kai kaikki tiedämme, miten siinä kävi.

Idea on toden totta kaikki, kunhan on rohkeutta ja määrätietoisuutta matkassa. 

Sinua voisi kiinnostaa myös:


Ei kommentteja