Sisällön tarjoaa Blogger.

Pitäisikö sinunkin hankkia itsellesi työvaimo?

Työvaimo. Hänet tunnistaa vasta, kun hän kulkee rinnallasi ja hei sukupuolet sikseen – vehkeillä ei ole väliä näissä jutuissa, sillä työvaimo voi olla vaikka heinäsirkka, jos se sattuu tuomaan eloosi inspiraatiota ja auttaa sinua kiipeämään yli esteiden.  

Työvaimo on ihminen, jonka kanssa sinäkin puhkeat kukkaan. Hän on joku, joka jatkaa lauseitasi jo ensimmäisellä tapaamisella ja joka paitsi täydentää heikkouksiasi, myös triplaa ne parhaat puolesi. 

Yhdessä te olette enemmän kuin osienne summa ja saatte aikaan huikeita juttuja. 

Mutta mistä tällaisia ihmisiä voisi löytää? Kyllä. Se on vaikeaa, sillä tällaiset tarinat ovat tähtiin kirjoitettuja ja vaativat melkoista henkilötason kemiaa. Itselläni on ollut kunnia saada vierelleni jopa kaksi tällaista voimanaista, mikä on kaksin verroin enemmän kuin monella muulla koko elinaikanaan. 

Kuva: Jeremy Wong

Omasta mielestäni ehdottomasti paras tapa on tutustua uusiin ihmisiin, heittäytyä ennakkoluulottomasti kiinnostaviin projekteihin ja antaa mahdollisuus myös sellaisille, jotka eivät ensinäkemältä ole yhtään tyyppiäsi – yleensä yllätyt enemmän kuin positiivisesti. 

Vai voisiko olla, että hän on jo täällä?


...Yhtäkkiä maanantaina ei olekaan niin tylsää lompsia töihin, sillä tiedät, että tulette ideoimaan huikeita juttuja yhdessä.
... Kun ehdotat hänelle uutta projektia, hän on jollain kumman tavalla suunnitellut lähes samaa ideaa jo jonkin aikaa.
... Kun et tiedä mitä tehdä tai taitosi loppuvat kesken, voit luottaa häneen.
... Olet tapaamisenne jälkeen energisempi ja innostuneempi kuin ennen treffejänne.
... Kun luotte yhdessä jotain uutta, hämmästyt itsekin, miten tästä tulikin näin hyvä.
... Ajattelette yhteen ääneen ja jatkatte toistenne lauseita.
... Tiedät pelkästä katseesta, mitä hän ajattelee (jo ennen kuin kunnolla tunnette toisianne)

Onko teillä kokemuksia työvaimoudesta? Henkiset siskot ovat mielettömiä onnenpotkuja ja elämän helmiä, joista kannattaa pitää kiinni, jos he vain sattuvat osumaan kohdalle.

<3

Sinua voisi kiinnostaa myös:

Ei kommentteja