Sisällön tarjoaa Blogger.

Yhteistyössä Zadaa: Viikon muotivaikuttaja!

Yhteistyössä: Zadaa

Sain kunnian olla Zadaan tämän viikon muotivaikuttaja ja sehän tarjosi aivan mahtavan tilaisuuden pieneen siivoustuokioon alkavan arjen kunniaksi. Siivoilen vaatekaappiani aina säännöllisin väliajoin, mutta jotenkin kirppistely ja vaatteiden lahjoittaminen aina jää, ja siinä sitä sitten taas ollaan – liikaa tavaraa, liian vähän tilaa.


Siksipä Zadaasta löytyy vähälle käytölle jääneitä vaatteitani ja asusteitani, jotka ovat kuitenkin vielä niin hyvässä kunnossa, että ne pitää ehdottomasti saattaa seuraavalle omistajalleen. Mukana on monipuolisesti merkkejä aina Karen Millenistä Hennes & Mauritziin.

Päivitän kauppaa vielä säännöllisin väliajoin, joten kannattaa välillä käydä vilkaisemassa, josko siellä olisi hyviä löytöjä tarjolla :).Zadaa tarjoaa kaappien tyhjentämiseen kyllä todella kätevän työkalun. Se on sovellus, jonka avulla voit sekä myydä että ostaa käytettyä muotia. Vähän kuin muotikirppis puhelimessa.

Ja tietysti on ihan mahtavaa, että vaikkapa ennen juhlia voit tilata käytetyn menomekon juhliisi muutamalla napinpainalluksella! :)

Kun myyt tuotteitasi, määrittelet niille hinnan, napsit kuvat ja täytät tärkeimmät infot, minkä jälkeen odottelet, että joku innostuu ostamaan tuotteesi. Siis ei ainoatakaan av-yv-huutoa! Mahtavaa :D.

Tarjolla on myös kappale Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta -kirjaa ensimmäisestä painoksesta. 

Zadaan voit ladata AppStoresta ja Googleplayn kautta.

Ihana Iina Zadaalta myös haastatteli minua muun muassa tyylistäni. Jutun pääset lukemaan täältä.

Ps. Täydellisen vaatekaapin e-kirja on valmis kohtapuoliin uudella upealla kannella ja nimikin on hieman muokkaantunut. Zadaa arpoo niitä kolme kappaletta Facebook-sivullaan, joten käykäähän osallistumassa. 

Sinua voisi kiinnostaa myös:2 kommenttia