Sisällön tarjoaa Blogger.

Linkkivinkki: Haluaisitko osallistua ilmaiseen elämäntapavalmennukseen?

Millaista elämäntapavalmennuksessa on? Onko siinä mitään järkeä? Miksi maksaisin siitä, että joku pohtii elämääni, kun voin ihan hyvin tehdä sitä ystävieni kanssa?

Onkohan siitä noin seitsemän vuotta aikaa, kun istuin hieman partaani tuhahdellen istuin elämäni ensimmäiseen valmennukseen. Olin työkeikalla ja katselin muita osallistujia hieman säälien – voi raukat, toivottavasti eivät tule höynäytetyksi.

Mutta kuinkas sitten kävikään?

Elämäntapavalmennuksessa saa selkiytettyä omaa elämäänsä ja myös työkaluja, miten siitä voisi tehdä onnellisemman. Kuva: Kuva: Anete LūsiņaUnsplash 
Vuosien varrella olen osallistunut useaan elämäntapavalmennukseen ja olen saanut niistä aivan uskomattoman paljon rohkaisua, toivoa ja keinoja omien unelmieni toteuttamiseen. Selkeimmin tämä näkyy varmasti ammatillisella puolella, sillä tuolloin ensimmäisellä valmennuskerralla kirjoitin pienelle lappuselle haluavani "isona" lastenkirjailijaksi. Sehän oli aivan utopistinen haave, vailla mitään todellisuuspohjaa, mutta täällä sitä ollaan pohtimassa seuraavan teoksen juonenkaaria.

Mitäpä, jos vaikka kokeilisit? Kuva: Anete LūsiņaUnsplash
Siksi halusin vinkata teillekin Valmentamon järjestämistä ilmaisista (!) luennoista, joissa etsitään omia vahvuuksia ja annetaan työkaluja, miten se uusi ura tai parempi fiilis voisikaan olla saavutettavissa. Kuten minä, tekin voitte aluksi istuskella takapenkissä hieman partaanne naureskellen, mutta olen aika varma, että saatte mukaanne muutakin kuin hyvät naurut. <3

Suosittelen siis kokeilemaan, vaikka ihan kerran vain! :)

Valmentamon ilmaiset valmennukset näet täältä. 

Sinua voisi kiinnostaa myös:


Ei kommentteja