Sisällön tarjoaa Blogger.

Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta – Onnellisen ostamisen salaisuus

On aika paljastaa kevään toinen kirjauutuuteni, joka ilmestyy Gummeruksen kustantamana viimeistään maaliskuun alussa.

Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta – Onnellisen ostamisen salaisuus on kirja kaikille heille, joilla on liikaa vaatteita, mutta ei koskaan mitään päällepantavaa. Sen avulla luot itsellesi unelmiesi vaatekaapin, pidät sen järjestyksessä ja opit lisäksi ostamaan kaupasta vain ne asiat, jotka oikeasti haluat.

Pukeutumisen lisäksi annan vinkkejä oman talouden hallintaan. Todella usein nimittäin kuulen sanottavan miten rahasta pitää nauttia, eikä kenelläkään ole varaa säästää. On kuitenkin mahdollista olla tuhlaavainen nautiskelija ja shoppailla, mutta silti hoitaa raha-asiansa niin, että voi toteuttaa unelmia ja vaurastua.

Jos haluat tämän olevan totta myös omalla kohdallasi, kehotan sinua lämpimästi tarttumaan kirjaani <3.Kirjan kuvat ovat Dominika Montonen-Koiviston kauniita otoksia ja mielestäni ne säestävät tekstiäni täydellisesti. Täydellistä vaatekaappia on työstetty nyt melkeinpä vuoden päivät, täytyy sanoa että en malta odottaa sen pullahtavan pian ulos painokoneesta <3.

Kirjasta voit lukea lisää Gummeruksen sivuilta!

10 kommenttia

 1. Onneksi olkoon!! Ihana aihe(piiri), pitääköhän ihan itse lähteä ostoksille :) Nyt tulee muuten tunnustus.. vähän koukuttauduin sun blogiin ja olen lukenut sitä nyt alusta asti lähes postaus postaukselta :D Vielä on vähän tekemistä nykyhetkeen pääsyn kanssa :) Loistavia juttuja! Hirveästi itsellekin inspiraatiota koko elämään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Olen tosi imarreltu ja ylpeä sanoistasi, tulipas hyvä mieli :) <3. Kiva että tykkäät ja jos on jotain toiveita, niin kerro ihmeessä.

   Poista
 2. Onnea kirjasta! Hyvältä kuulostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina! :) Tämä on kyllä ihan mahtavaa onnea ja onnenhetkeä :)

   Poista
 3. voi EII!!!! mun olis varmaan pitäny lukea toi ennen ku lähin shoppailu reissulle :D Sen sjaan että miettisin vaatteiden vähentämistä, oon miettiny (ja periaatteessa ratkassu)Miten saan vaatekaappiin lisää tilaa :D Saankohan ite edes kaikki vaatteita tuotua suomeen... Täytyy heti kun suomeen palaan, ni ostaa sun kirja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei onhan sekin alku että on tilaa! :D Mutta koita nyt ostaa sellaisia vaatteita, joita oikeasti rakastat, mikään vähempi ei riitä. Sillä pääsee jo aika pitkälle :).

   Poista
 4. Oi vitsi! Kuulostaa niin tutulle että vaatekaappi pursuaa mut ei sit oo kuitenkaan päällepantavaa! Onnea ja menestystä urallesi, voin vain kuvitella mikä fiilis on saada oma kirja tuoreena painosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maaria! En voi edes käsittää että unelmani on toteutumassa ja vieläpä kaksin kappalein :). Minultahan ilmestyy myös lastenkirja Prinsessa Pikkiriikki Otavan kustantamana huhtikuun alussa <3.

   Poista
 5. Mä luulen et tässä vois olla kirja just mulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Jos luet, niin tulehan sitten antamaan palautetta jooko? Kiva kuulla mitä olet mieltä lopputuloksesta :).

   Poista