Sisällön tarjoaa Blogger.

Iho aknesta kauniiksi ja heleäksi

Yhteistyössä Hydrafacial

Vielä puoli vuotta sitten ihoni oli aivan epätasainen pienten näppylöiden ja suurten hormonifinnien ansiosta. Vaikka kasvoni eivät taatusti olleet pahimmasta päästä heräsin ensimmäistä kertaa ymmärtämään, miten älyttömästi kaunis iho vaikuttaa koko hyvinvointiin ja itsetuntoon.

Tappeluni hormoniaknen kanssa alkoi häiden jälkeen, kun jätin hormonivalmisteiden käytön pois. Ihoni räjähti käsiin, mutta uskoin, että ajan kanssa se kyllä helpottaa – no eipä helpottanut. Voin kertoa että välillä mieli oli niin maassa, että olisin halunnut jättää kaikki sovitut menot ja juhlat väliin, ja jäädä vain kotiin piiloon arvostelevien katseiden alta.Kirjoitan tämän postauksen yhteistyssä Hydrafacialin kanssa, olen saanut heiltä puolen vuoden hoitokuurin blogin kautta ilmaiseksi. Tänään istun viimeistä kertaa hoidettavaksi ja halusin jakaa kokemuksia vielä ennen viimeistä hoitoa (tosin käyn varmasti säännöllisesti vielä tämän jälkeenkin hoidossa aina, jos iho näyttää temppuilun merkkejä).

Hydrafacial-hoidossa ihosta imetään kaikki mahdollinen kakka pienen "imurin" avulla pois, kyllä vain – aivan kaikki. Aah, miten ihanaa ja ällöttävää yhtä aikaa! Tämä on varmasti ihana asia kenen tahansa ulkonäöstään tippaakaan välittävän mielestä, mutta voin kertoa että oli aivan mahtavaa, kun yhden hoitokerran jälkeen lähes kaikki epäpuhtaudet olivat poissa, ihoni oli tasainen ja hehkui hoidon jäljiltä.

Epäpuhtauksien poistamisen lisäksi ihoon imeytetään hoitoaineita ja erityisesti kosteutta tuon saman laitteen avulla, tämän vuoksi käsittely on varmasti kaikkien mieleen, sillä tarjolla on melkoinen Tuhkimo-efekti heti hoidon jälkeen.Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan pystyin kulkemaan vaikkapa kaupungilla ilman meikkiä, mitä en olisi voinut kuvitellakaan vielä päivää aikaisemmin. Jos siellä joku kamppailee iho-ongelmien kanssa, niin kehotan lämpimästi kokeilemaan tätä perinteisen kasvojenpuhdistuksen sijaan. Mun kasvojeni lähelle ei tule enää yksikään komedorauta, kiitos vain.

Itse olen käynyt hoidattamassa kasvojani Kitty Cat Beauty Center -hoitolassa Kampissa, hoitajani on nimeltään Jenna. Yhden hoidon hinta on noin 99 euroa, mikä on ns. peruskäsittelyn hinta, syväpuhdistava Deep Clean maksaa noin 140 euroa. Mielestäni kaikkien kannattaa aloittaa tuolla perushoidolla tai keskustella ainakin hoitohenkilökunnan kanssa ennen Deep Clean -käsittelyn varaamista. Itselläni nimittäin jo tuo perushoito sai ihmeitä aikaan.

Jos käytte kokeilemassa hoitoa, olisi kiva kuulla lisää kokemuksia kuin vain tämä omani! Toivottavasti palaatte kertomaan. Jokaisen iho kun reagoi eri tavalla ja nämä ovat vain minun kokemuksiani.

4 kommenttia

 1. Kuulostaa toimivalta ja tehokkaalta! :)
  Vielä kun olisi ollut lukijoille tarjota alekoodi samaiseen hoitoon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta! Laitan korvan taakse :)

   Poista
 2. Olisi ollut kova että olisit laittanut ennen ja jälkeen kuvia. Olen käynyt hydra hoidossa useasti ja tykkään kovasti, mutta ei se sentään noin loistava ole mielestäni ollut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sellainen postaus on vielä tulossa, kunhan saan nassuni kuvattua päivänvalossa :). Millainen ihosi oli ennen hoitoa? Omani oli tosi kamalassa kunnossa, joten ehkä senkin takia olin niin onnellinen :D

   Poista