Sisällön tarjoaa Blogger.

Miksi Pinterest tekee vaatekaapistasi täydellisen?

Löysin vastikään Me Naisten sivuilta todella loistavan niksin, jonka avulla vaatteiden valintaan menee alle minuutti ilman minkäänlaista tuskailua(!).

Täydellinen vaatekaappi -kirjassa pureudun siihen, mitä kaapissa kannattaa olla, mutta pieni ripaus mielikuvitusta vaatteiden valintaan ei kai ole pahitteeksi?


Kun valitset vaatteita, valitse ensin yksi vaate tai asuste, jonka haluat ehdottomasti laittaa päälle ja hae sen jälkeen Pinterest-kuvapalvelusta asukokonaisuuksia sen ympärille. Jokaisella meillä kun on perusvaatteita melko hyvä kattaus kaapissa jo valmiiksi, mutta niitä tulee harvoin käytettyä uudella tavalla. Esimerkiksi hakusanalla "black boots" ja "outfit" löydät mustien saappaiden ympärille kehitettyjä asukokonaisuuksia, sieltä sitten vain valitset suosikkisi.

Muistatteko vielä Clueless-elokuvan vaatekaapin, jossa päähenkilö valkkasi tietokoneohjelman avulla tulevan päivän asun? Silloin tämä kohtaus tuntui mahdottomalta, mutta hei nythän se on oikeastaan nykypäivää! Maailma muuttuu ;).

2 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. XD <3

      Ja hei miten mä en oo huomannut tätä kommenttia? Hitusen on rouvalla huomiokyky kunnossa.

      Poista