Sisällön tarjoaa Blogger.

Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta – nyt se on täällä!

Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta on ilmestynyt! Hain aamusella jännittyneenä ja ehkä vähän ahdistuneenakin tekijäkappaleeni postista – miltä se näyttää, onko se onnistunut, kirjoitanko ihan tyhmiä jne.

Ahdistus oli turhaa, se on ihana <3. Mä olen niin iloinen kuulkaas. Järjestän teille lukijoille toki arvonnan kirjan ympärille, mutta jos joku ei malta odottaa ja haluaa hankkia kirjan hyllyynsä, sen voi ostaa esimerkiksi Suomalaisesta kirjakaupasta täältä näin. 


Olen kirjoittanut kirjan ajatellen kaikkia niitä naisia (ja miksei miehiäkin), jotka kantavat jatkuvasti uusia vaatteita kotiin kaupasta, mutta joilla ei ole koskaan mitään päällepantavaa. Pureudun muun muassa siihen, millainen juuri sinun vaatekaappisi pitäisi olla, millä periaatteella vaatteita kannattaa ostaa ja miten hoitaa shoppailu niin, että saa siitä juuri sitä iloa ja hauskuutta elämään, mutta ilman laskujen ja rahattomuuden tuomaa ahdistusta.


Lisäksi paneudun kirjassa hieman taloudenhallintaan ylipäätään – miten rahaa kannattaa käyttää, jotta voi sekä syödä kakkunsa että säästää sen. Me nuoret naiset usein laitamme helposti kaiken tuulemaan, ihan vain koska shoppailu on hauskaa ja kengät kauniita, mutta tulevaisuutta varten säästäminen ja raha-asioiden opettelu ovat oikeasti todella tärkeitä asioita. Raha nimittäin mahdollistaa todella paljon tässä maailmassa ja jos haaveilet vaikkapa uudesta urasta tai muutosta ulkomaille, tarvitset sitä varten rahaa.

Työhön käytetty aika on liian arvokasta, jotta sen kaiken käyttäisi turhaan keinokuituun.


Mä lähetän mun pikkuiseni maailmalle ja toivon, että saatte sen lukemisesta jotain irti. Ja jos luette kirjan, niin palaute on enemmän kuin tervetullutta – kaikki maailman pusut ja pissat tänne vaan, minä kyllä kestän (tai menen ainakin piiloon itkemään).Seuraava esikoinen ilmestyy muuten jo kuukauden päästä ja lähetin Pikkiriikin taittoversion korjaukset maanantaina menemään. Siitä tulee oikeasti aika ihana kirja, vaikka nyt itse sanonkin, ihan vain koska Pikkiriikki on aika huippu pieni olento ja minulle niin tärkeä tyyppi. 

JEEEEEEEEEEEEEE. Ei mulla muuta. :D

37 kommenttia

 1. Taidan mennä heti kirjakauppaan ainakin hiplaamaan! ;)

  VastaaPoista
 2. Just kattelin tätä kyseistä kirjaa kustantajan sivuilla ja mietiskelin, että siinäpä mielenkiintosen olonen kirja. Pitänee vähintään selata, ehkä hankkia omaan kirjahyllyyn, ehkä jopa tehdä arvostelu kirjasta omaan blogiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Oispa kivaa :). Mäpä laitan sulle viestiä aiheeseen liittyen!

   Poista
 3. Mahtavaa Hane, onnea miljoonasti! Ihan huippua!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on kyllä ihan äärettömän huikeaa minen kestä :D

   Poista
 4. Wau, paljon onnea! Kirja vaikuttaa ihanalta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Tosi kiva että tykkäät ensivaikutelman perusteella :)

   Poista
 5. Jään innolla odottaa kilpailua! Juuri tuhlasin rahaa kirjakaupassa (ups!) mutta onneksi oli lahjakortit apuna. Vaatteiden valitsemiseen ja raha-asioihinkin apu on kyllä ihan tervetullut, ja äskeisiä kirja ostoksia lukuunottamatta (sekä pakollisen uuden puhelimen oston) koitan nyt kuukauden-kaks välttää turhia ostoksia. Into shoppailemaan on kyllä kova!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kirjahan on aina sijoitus jossain määrin, plus sen voi myydä aina eteenpäin tai antaa seuraavalle. Toivottavasti saat kirjasta apua ja tietoa, jään odottelemaan palautetta :).

   Poista
 6. Oikein paljon onnea! Hyvältä näyttää kirja, pitää vissiin kerrankin kokeilla onneaan blogiarvonnassa. -Ciara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos ihana luottolukijani <3. :)

   Poista
 7. Voi, paljon onnea!! Varmasti mahtava fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cherry! Tää on kyllä ihan käsittämätön juttu, pitää nipistellä itseään jatkuvasti :D

   Poista
 8. Oi, vaikuttaapa mielenkiintoiselta kirjalta! Tajusin juuri etten ole pitkään aikaan lukenut ainuttakaan kovakantista kirjaa, kun aina sitä syyttää ajanpuutetta. Tuo kyllä tekisi mieli lukea! Ja kirjailijalle isot onnittelut esikoisjulkaisusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! Toivottavasti saat aikaa lukemiselle ja etenkin tän mun kirjan lukemiselle ;D.

   Poista
 9. Ihanaa kun joku tekee tällaisia kirjoja, joissa on hyödyllistä tietoa eikä mitään hömppää. Onnea!
  [email protected]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Klaara <3. Toivottavasti saat lukuun asti kirjan :)

   Poista
 10. Huikeasti onnea!
  Täytyy tutkia kun tulee vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa :). Kerrohan sitten mitä tykkäsit!

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Sanos muuta! Mä olen ihan jeeeeee koko emäntä :D

   Poista
 12. Onnea! Ehdottomasti täytyy tutustua tarkemmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maaria! Toivottavasti saat kirjan jostain kätösiisi <3

   Poista
 13. Onnea!:) ja voi vitsi mä haluun tän kirjan!!

  VastaaPoista
 14. Oi miten ihanaa! Onnea, sinä ihanainen! Ja todella kaunis kansi. <3

  VastaaPoista
 15. Täytyy myöntää että luin kirjaasi suurella innolla ainakin lukuun kaksi asti, sen jälkeen oli kiire päästä shoppailemaan uutta ranskalaista vaatekaappia, yllättävää kyllä pysyin ostoslistassani yhtä hairahdusta lukuunottamatta (sellainen harmaa t-paita Zarasta rintakehässä paljettineliö). Nykyään puhelimessanikin on ostoslista mitä vaatekaapista puuttuu josta pyyhitään löydettyjä yksilöitä sitä mukaan pois. Luin koko kirjan noin viikossa loppuun asti, luku 5 oli sellainen mikä jäi vähän sisäistämättä ja tekemättä vielä. Olen sattumoisin niitä himoshoppaajia joka kuluttaa surutta ja välttelee kuittien katselua viimeiseen saakka. Kuukauden kauneuskuuri eli luku 7 oli ainoa luku joka ei ihan natsannut ja sen tilalle olisin toivonut jotain inspiroivampaa loppupuhetta. Loppuiko himoshoppailusi? Entä heräteostokset? Hallitsetko nykyään talouttasi paremmin? Se että joku himoshoppailija onnistuu tavoitteissaan (eikä vaan niin että mies maksaa velkasi kuten Sophie Kinsellan Himoshoppailija kirjassa) antaa aika paljon toiveita toiselle himoshoppailijalla että ongelmasta on mahdollista päästä irti mutta jos ei niin tulee enemmän sellainen olo että yks kirjoittaa kirjan vain rahoittaakseen shoppailujaan. Kirjasi oli kuitenkin kivempaa luettavaa kuin jenkkiläiset ostosongelma -kirjat jotka on täynnä tylsiä taulukoita joissa ongelmaasi luokitellaan johonkin sarakkeeseen ja sitten toimitaan, tai sitten ei. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit miten kivaa, että olet ensinnäkin a) lukenut kirjan ja vielä b) tullut tänne blogin puolelle antamaan palautetta :). Oikeasti olen todella otettu, kiitos <3. Pelastit päiväni.

   Tosi hyviä vinkkejä ja ehkä en tuonut tarinan päätöstä tarpeeksi selkeästi esiin: hallitsen shoppailuhimoani huomattavasti paremmin kuin ennen, harvemmin sitä oikeastaan enää edes tulee (tai tulee tietysti jollain tapaa, mutta voin mennä vaikka kauppaan "vain katselemaan" ja saan siitä saman tyydytyksen kuin ennen ostamisesta). Mieheni ei ole kuitannut velkojani, saati että aivan äärettömiä velkoja ehti syntyäkään :D. Pidin aika tiukasti kiinni siitä, että sain laskut maksettua ja hummasin sitten sen kaiken ylimääräisen rahan, mutta nykyään olen aika tiukka talouteni suhteen, vaikka jätänkin hurvailullekin hieman tilaa. Ei elämä saa olla pelkkää kyttäämistä.

   Haha, toivotaan että saan kirjasta niin paljon rahaa, että pääsen shoppailemaankin :D. Keskivertokirjailijan tienestit ovat liiton mukaan noin 2 000 euroa vuosi, että ei sillä ihan hirveästi vielä hummata.

   Kiitos vielä kerran palautteesta. Näkee, että olet oikeasti paneutunut kirjaan ja pohtinut, mitä haluat siitä minulle sanoa. <3

   Poista
  2. Hei! Ostin kirjasi erään bloggarin suosituksesta. Luin sen parissa tunnissa ja valitettavasti kirja jäi itselleni melko "ohueksi" sisällöltään. En ole ihan kohderyhmää: Hyvän mielen vaatekaappi ja budjetointi on tuttua, joten olisin kaivannut jotenkin syvemmälle menevää asiaa (advanced version) kirjalta. Kirjan vuoksi löysin kuitenkin YLE puheen haastattelun ja päädyin blogiisi, joka vaikuttaa siltä, mitä lukulistalleni kaipasinkin. Unelmaura-asiat on jotenkin täällä blogissa kivemmin kuin kirjassa, ehkä kirja olisi palvellut minua paremmin juuri siitä näkökulmasta, miten tavoittelet unelmiasi... Mutta you win some you lose some. Uusi blogin lukija moikkaa. :)

   Poista
  3. No voi harmi ettei kirja miellyttänyt :(. Kiitos kuitenkin palautteesta ja rehellisyydestä, ehkäpä teen vähän syvemmälle asiaan menevän kirjan joskus tulevaisuudessa, Täykkärille jatkoa. Mukava kuitenkin kuulla, että blogi miellyttää ja uudelle lukijalle lämmin tervetulotoivotus.

   <3

   Poista