Sisällön tarjoaa Blogger.

Omat suosikkimerkkini

Suosin itse aika pitkälle tiettyjä merkkejä, vaikka kaapistani löytyykin tällä hetkellä useita valmistajia aina H&M:n ja Zaran paidoista Tory Burchiin ja Ralph Laureniin. Koska ennen ostin hyvin monipuolisesti eri valmistajien tuotteita, on niitä luonnollisesti edelleen kaapissa. 

Nykyään pääasiallisesti olen huomannut suosivani tiettyjä merkkejä, ehkä koska voin luottaa heidän laatuunsa ja mallistot ovat linjassa oman makuni kanssa. En sano, että ostan vain ja ainoastaan näitä merkkejä, mutta huomaan usein käyväni uutuudet läpi ja seuraavani valikoimaa kiinnostuksella. 
Mekot on mun heikkouteni numero yksi – jos johonkin joskus haksahdan, niin tarpeettomaan mekkoon. Karen Millen osaa suunnittella ne vielä
erityisen houkutteleviksi, nämä helmat löytyvät täältä. 

Karen Millen


Karen Millenin vaatteet on mitoitettu mielestäni kivasti niin, että ne sopivat myös meille pienikokoisille naisille. Tosin vyötärömitta on aina aika tiukahko, itselläni vyötärö on se suosikki-inhokki numero yksi ja kaikki ylimääräinen kertyy vatsaan, joten välillä tämä aiheuttaa hankaluuksia Karen Millenia sovitellessani (niin ja farkkukaupoissa, argh!). 

Karen Millenin mallistot ovat klassisen naisellisia, mutta silti niissä on hieman asennetta. Tykkään. 

Huom. Ei kannata tilata Karen Millenin verkkokaupasta, jos ei ole täysin varma haluamastaan tuotteesta. Palautus ei ole maksuton Suomesta, vaikka verkkokaupassa sen käsityksen helposti saakin – olisi pitänyt lukea se pikkuprintti täsmällisemmin, mur. 
s.Oliver on äitipäivieni perusta – arjessa käytän paljon heidän vaatteitaan, koska ne ovat rentoja, mutta hyvännäköisiä. Tuo keskellä oleva
harmaa mekko on ihan ykkönen tällä hetkellä. 

s.Oliver


Blogini tekee yhteistyötä s.Oliverin kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole yhteistyökuvioilla hankittu suositus, vaan pidän muutenkin heidän rennoista vaatteistaan. 

Sain valita heidän mallistostaan muutamia tuotteita kevättä varten ja tarvitsin kauniin, mutta käytännöllisen kevättakin esimerkiksi sinne kuuluisalle hiekkalaatikon reunalle – valitsemani vihreä parka onkin ollut nyt kovassa käytössä. Olen pitkään pärjännyt oikeastaan kahden kevättakin voimin (jos juoksutakkia ei lasketa), mutta parkatakki on tosi kiva lisä tähän ryhmään. Toiseksi suosikiksi on noussut ihana harmaa hupparimekko, jota käytän oikeastaan koko ajan kotona ollessani. 

s.Oliverin vaatteita käytän erityisesti pojan kanssa aikaa viettäessä tosi paljon, koska ne ovat toiminnallisia, mutta silti kauniita. 

Toimistovaatteiden aatelia, Filippa K. Kuva: Filippa K

Filippa K


Käytännöllistä ja yksinkertaisen kaunista vaatetta työpäiviin. Filippa K on klassista tyyliä suosivien naisten klassikkomerkki Suomessa ja itsekin pidän heidän tuotteistaan tosi paljon. 

Katri Niskanen

Katri Niskasen vaatteisiin pätee sama kuin Karen Millenin vaatteisiin – tyylikästä ja yksinkertaista, mutta silti asennettakin löytyy. 

Näiden merkkien lisäksi seuraan muun muassa Nosh Organicsin mallistoa (vaikka välillä heidän tuotteensa ovatkin omaan makuuni aika retroja), Ted Bakeria ja Marimekkoa

Mitkä ovat teidän suosikkejanne vaatemerkeissä?

4 kommenttia

 1. Hei, eniten tykkään Acnen, T by Alexander Wangin ja Filippa K:n vaatteista. Pitkään olen suosinut Zaran farkkuja mutta nyt näyttää laatu jotenkin heikentyneen. Tyylini muistuttaa eniten Emmanuel Alttia vaikka haluaisin näyttää Miranda Kerriltä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Acne on itseäni kiinnostanut jo pidempään, ehkäpä koska merkki on onnistunut pääsemään läpi tehokkaasti blogeissa.

   Ja kyllä, Miranda Kerr passais tännekin :D

   Poista
 2. Myöskään S Oliverin nettikaupasta ei kannata tilata, jos ei ole varma ostoksestaan. Heilläkään palautus ei ole ilmainen. Nimim. 16 € postimaksut lapsen takin palautuksesta. Murr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä, en tiennyt tuota! :( En ole koskaan palauttanut heille mitään.

   Poista