Sisällön tarjoaa Blogger.

10 tapaa pilata elämä

Haluaisitko mahdollisimman kurjan elämän? Sellaisen, josta saa rauhassa valittaa ja jonka paskuudessa saa piehtaroida kunnolla, eikä mikään koskaan muutu?

Ae miten ihanaa, tää postaus on ku sulle tehty.


Näin teet elämästäsi mahdollisimman ankeaa:

1. Eikö ole mitään tekemistä? HYVÄ. Älä keksikään. Istu sohvalla ja syö jotain paskaa.

2. Vertaa itseäsi muihin, mielellään kaikessa. Muista, että olet huono ja paska ja sano se itsellesi oikein monta kertaa, jos vain meinaat johonkin ryhtyä. Ku ethän sä sit kuitenkaan osaa. 

3. Kerro myös kaikille muille, missä kaikessa olet "ihan paska" ja mitä et osaa. Muusta ei kannata puhua.  

4. Vedä suupielet hieman alaspäin, marttyyrikruunusta ja lysyhartioista plussaa. 

5. Unelmoi siitä, millaista elämä voisi olla ja sen jälkeen keksi mahdollisimman monta syytä, miksi se ei tule ikinä, koskaan onnistumaan. 

6. Mene töiden jälkeen heti sohvalle istumaan äläkä nouse, ennen kuin nukkumaanmenoajasta on kulunut kaksi tuntia ja olet kuolemanväsynyt. 

7. Onko maanantai viikon paskin päivä? No totta vehkeessä se on! Älä edes yritä pyytää pomolta muita tehtäviä, vaihtaa työpaikkaa tai jopa ammattia. Älä tee mitään, mutta valita kaikille (muille paitsi pomolle) joka päivä. Joka. Ketun. Päivä.  

8. Maanantai alkaa jo lauantaina, muista se. Viimeistään siinä vaiheessa kun sunnuntain Hesari kolahtaa postilaatikosta, ole hyvä ihminen jo hyvässä vauhdissa – MITEN VIIKONLOPPU MENI TAAS NIIN NOPEESTI, TAAS ON KOHTA MAANANTAI MÄÄ EN KESTÄÄH...

9. Ajattele päivittäin kaikkia niitä kamalia asioita, joita joku on joskus sanonut. Näin ne syöpyvät kunnolla mieleesi, niin iloisille asioille ei jää tilaa. Kanna myös kaunaa. Kaikille. Paljon. Etenkin sille ärsyttävälle naapurille, joka aina moikkaa ja käy jumpassakin perkele. 

10. Täydennä jatkossakin tämä lause mielessäsi harva se päivä: "helppohan tuon on sanoa, kun ei sillä ole..."

2 kommenttia

 1. Ai kamala miten masentavaa ;) Onneksi ihmiset harvemmin ovat tuollaisia!
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Tosin musta tuntuu, että tiedän yhden jos toisenkin just tuollaisen tyypin.

   Poista