Sisällön tarjoaa Blogger.

Huhtikuun haaste: Tee asioita, jotka tuovat elämääsi iloa!

Nythän ollaan jo melkein huhtikuun puolella, eikös? Koska maaliskuun haaste jäi välistä, ajoitan seuraavan kuukauden haasteen hieman etuaikaan. 

Liian moni meistä elää elämäänsä odottaen aina seuraavaa lomaa. Tavalliset maanantait ja tiistait sujuvat hampaat irvessä – jos vielä hetken jaksan, niin sitten on viikonloppu! Valitettavasti elämästä suurin osa on arkea, ei sunnuntaiaamuja tai etelän rantoja, joten siksi se iloa tuova arki olisi tärkeä osa hyvää fiilistä, mikä taas on tärkeä osa onnellisuutta. 


Kuva: H&M
Kun tekee enemmän asioita, jotka tuovat iloa elämään, elämä on iloisempaa. Ai kamala, miten järkeenkäypää ja itsestäänselvää, mutta kuinka moni oikeasti tekee niin, käsi ylös? 

Heräät, puet päälle, juot kahvin, viet lapset hoitoon ja menet töihin. Sitten kun tulet töistä haet lapset, kokkaat, yrität selviytyä illasta nukahtamatta ja loppuilta sujuukin silmät ristissä "omasta ajasta" nautiskellen. Kuulostaapa tosi kivalta. 

Sinä olet kuules ansainnut elämääsi enemmän sitä hyvää fiilistä, jotta elämä ei sujahda ohi huonossa fiiliksessä ja koska arjen pyöritykseen on niin helppoa hukkua, ilon hakemisesta kannattaa tehdä oikein missio. Siksipä ensi kuussa joka ikinen viikko teet vartin verran jotain, mikä tekee sinut iloiseksi. Pidemmänkin ajan saa toki nautiskella, mutta aloitetaan nyt edes siitä vartista. 

Käy hierojalla, piirrä, käy tanssitunnilla, meditoi tai tee mitä tahansa muuta tuttua ja turvallista tai sitten jotain uutta. Pohdi, mitä voisit tehdä ihan vain siksi, että se on niin hauskaa ja sen jälkeen tee sitä. Sovi vaikkapa lähteväsi töistä hieman aikaisemmin tai anna lasten olla päiväkodissa hetki pidempään. Olen varma, että saat pienen hetken jotenkin järjestettyä, jos vain oikein yrität. 

Itse aion käydä tuijottelemassa keväistä järveä täydessä hiljaisuudessa. Ihana ajatus, joka tuo hyvää mieltä jo pelkkänä aikomuksena. <3


Sinua voisi kiinnostaa myös:


2 kommenttia

 1. Toi "normipäivän" kuvaus on NIIIIIIIIIIIIN mun elämästä :D :D Tosin en itse vie lasta hoitoon, vaan suhaan mahd. aikaisin töihin ja juon kaffeni siellä, mutta muuten - tota se on, elämä. Onneksi tulee nyt vähän erilainen "kausi", kun pyörähtää uusi vauva perheeseen pistämään kaikki palikat uusiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Toinen lapsi onkin muuten varmasti aika jänskä juttu, koska yhden kanssa sitä on jo oppinut toimimaan, mutta mites kahden kanssa? Jään innolla odottamaan sun kokemuksia :).

   Tsemppirutistus loppuraskauteen! <3

   Poista