Sisällön tarjoaa Blogger.

Kevätkuulumisia

Huomasitteko tekin? KEVÄT on täällä kurakeleineen, solisevine puroineen ja lämpimine auringonsäteineen. Aiettä mun mieleni aina kohoaa näin ilmojen muuttuessa, vaikka tänä vuonna aika onkin mennyt kuin siivillä – yleensä olen kurkkuani myöten talvea tässä vaiheessa vuotta, mutta johtuneeko kotitoimistolla työskentelystä vai mistä, se pahin aika vuodesta on mennyt ohi kuin huomaamatta. 


Jos alkukevät on perinteisesti ollut vaikea, loppukevät on yleensä kaikkea muuta ja niin myös tänä vuonna – ME LÄHDETÄÄN NIMITTÄIN KROATIAAN! Koko perheen reissu on ollut pitkään mielessä ja nyt vihdoin ja viimein saimme tehtyä toiveista konkretiaa – vinkkejä Bracin saarelle otetaan vastaan (vaikka tosin entinen omatoimimatkailija tarkisti tällä kertaa moneen otteeseen, että valittavana on allinclusivet ja bamseklubit, mä en kerta kaikkiaan lähde leikki-ikäisen kanssa reissuun ilman kunnollisia sotasuunnitelmia). 

Lisäksi suuntaamme loppukuusta ystävieni kanssa tyttöjen hemmottelulomalle Tallinnaan. Täydellisen käsittämätön ajatus päästä makaamaan kylpylään skumppalasintonkan ja parhausnaisten kanssa, ehkä hyvällä tuurilla saan vielä buukattua itselleni kokovartalohieronnan ja lobotomian.Vaikka tämä nyt äkkiseltään voi vaikuttaa silkalta lomailulta, niin älkääs peljätkö, kyllä tässä hommiakin on (onneksi) riittänyt. Rouva Esikoiskirjailijaa on muiden tohinoiden lisäksi pyydetty myös esiintymään pariinkin eri paikkaan tälle keväälle ja olen siitä aika mahdottoman ylpeä. Vielä kun keksisin jotain järkevää sanottavaa kuulijoilleni... :D

Toivottavasti sielläkin ollaan jo kevättunnelmissa! Unohdetaan tuo kurakeli ja kuvitellaan kertaa sata, että on jo ballerinojen aika <3.

<3 Hannele

Ps. Onko teillä muilla muuten tapana vaihtaa verhoja ja tekstiilejä aina vuodenajan mukaan? Mä kuulin, että tää tapa on mummoille, mutta minäpä mummoilen ylpeästi – kevätverhot vaihdettu ikkunaan, oi onnea!
2 kommenttia

 1. Mä oon jo aivan kevättamineissa! Kevättakki (koska talvitakit ei enää mahdu päälle) ja superstarit (koska ne saa jalkaan kumartumatta) :) Vaikka tulisi vielä viima ja pakkanen, niin ei auta - näillä mennään :) Mutta ONNEKSI näyttää keväiseltä ainakin tämä viikko! Ja aivan ihania reissuja teillä suunnitelmissa! Mä meen kans nyt viikonloppuna ystäväni kanssa Tallinnaan. Pienen pieni harmitus, ettei lasillisia voi ottaa - ja jos napsahtaa raskausdiabetestuomio, niin eipä sitten vedetä herkkujakaan.. vähän toivon, että en ehtisi saamaan vastausta ennen reissua, niin ehkä voisi pari kakkupalaa ainakin nauttia silleen puolisalaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sullako epäillään sellaista :(. Apua. Toivottavasti epäilys jää vain epäilykseksi. Mulla on kans tapana väkipakolla pukeutua kevättamineisiin ihan liian aikaisin ja sitte palelen, koska PERIKSI EI ANNETA JUKOLAUTA. :D

   Ihanaa Tallinnaa <3.

   Poista