Sisällön tarjoaa Blogger.

Linkkivinkki: TED Talks

Aiaiai – tätä lukiessasi olen viettämässä tyttöjen viikonloppua Tallinnassa! Ihanaa. Luvassa on ainakin kunnon kylpylähemmottelu, hyvää ruokaa, juomaa ja tietysti läyryämistä niin maan hemmetisti. Hauskaa muuten, miten sitä ei enää ole yhtään kiinnostunut bilettämisestä, vaan enemmänkin rentoutumisesta ja hyvästä ruoasta – on tämä vanhaksi tuleminen ihanaa ja ihmeellistä. 

Koska itse tällä hetkellä arvatenkin pulikoin drinkkilasi kourassa tai olen hierojan möyrittävänä,  ajastin teille linkkivinkin: Ted TALKS voi olla monelle tuttu, mutta halusin silti vinkata, mikäli ruudun takana on ihmisiä, joille tämä on uusi sivusto. 

TED Talks kerää yhteen tämän hetken kiinnostavimmat puhujat ja heidän tärkeimmät viestinsä. Siellä voi kuunnella ja katsella oman alansa asiantuntijoiden (muun muassa suomalaisen supernaisen Linda Liukkaan !) pitämiä esityksiä, joiden pituus on enintään 18 minuuttia. 

Puhujina on toden totta innostavia ihmisiä aina Stephen Hawkingista edesmenneeseen Steve Jobsiin ja Shabana Basij-Rasikhiin. Kannattaa tutustua ja katsoa esimerkiksi hyvin suositun, mutta aika ristiriitaisiakin ajatuksia herättävän Tony Robbinsin esitys tai blogini teemaan sopien Scott Dinsmoren How to find work you love -puhe

Yleensä pätkät tulevat vielä suomeksi tekstitettyinä, jos englanti takkuaa, joten tässäpä hyvä vaihtoehto Netflixille ;). 

Lämmittelyksi Larry Smithin tiukkaa tykitystä, olkaas hyvät:


Ei kommentteja