Sisällön tarjoaa Blogger.

Tätä tuotetta ilman et pärjää, jos haluat pitää ihosi kunnossa

Aurinkosuoja, joka toimii meikin alla ja jossa on runsas suojakerroin? Olen etsinyt sellaista pitkään, mutta en ole löytänyt kunnollista tuotetta. Etsintä on kuitenkin vihdoin ja viimein päättynyt, sillä tättärätää – ACOnin uutuudessa (saatu työn kautta) on kerrankin kunnon suojakerroin, mutta silti se toimii kasvoilla (melkeinpä) kuten pitää.

Aurinkovoiden meikin alle tai puhtaille kasvoille. Jättää aluksi ikävän nihkeän tunteen, mutta se hälvenee nopeasti ja suojakertoimiakin on just täydelliset 50. 
Kävin muutama vuosi sitten juttukeikalla Siluetissa tutkimassa auringon vaikutuksia ihooni ja voin kertoa, että reissu oli aikamoinen järkytys.

Minä, joka en edes viihdy auringossa, olen täynnä paahteen aiheuttamia jälkiä, jotka erottuvat vuosi vuodelta paremmin – couperosaa, pieniä juonteita ja vaikka mitä muita kauheuksia. Erityisesti nyt keväällä monen iho on kovilla, sillä aurinko paistaa kirkkaasti, mutta suojautumista ei osata ajatella, koska astemittari on vielä pakkasen puolella. Tuo taivaalla loistava möllykkä on ihana, mutta se on myös tupakan ohella ihon suurimpia vihollisia, jota vastaan kannattaa suojautua eikä vain kauneussyistä, vaan myös terveyden vuoksi.

Olin viime viikolla Aconin lehdistötilaisuudessa ja sain sieltä testikäyttööni kasvoille tarkoitetun aurinkovoiteen, joka vaikuttaisi ainakin näin ensikokeilulta olevan todellinen lifesaver – suojakertoimia on hurjat 50, mutta silti tuote on kevyt ja toimii hyvin myös meikin alla. Aluksi tosin iholle tulee se nihkeä fiilis, mikä tulee kaikissa aurinkosuojissa, mutta se lähtee pois hetken päästä, kun tuote on imeytynyt kunnolla. Usein aurinkotuotteet eivät sovi kasvoilleni, sillä saan niistä kirjaimellisesti näppylöitä. Tämän tuotteen pitäisi ainakin tuotelupausten mukaan olla niin kevyt, että se ei tuki ihohuokosia lainkaan.  Siitähän en osaa vielä sanoa, mutta lupaan päivittää postausta sitten, kun kokemusta on hieman enemmän.

Millä keinoin te suojaudutte auringolta vai suojaudutteko?

Ei kommentteja