Sisällön tarjoaa Blogger.

Heinäkuun haaste: Inspiroivia asioita

Mikä sinua inspiroi elämässä? Helposti sitä sukii päivästä toiseen hellimättä päätään ollenkaan, mutta hyvää mieltä ja intoa tuovien asioiden tekeminen on yllättävän tärkeää. 

Siksi heinäkuun haasteena onkin kirjata 20 inspiroivaa asiaa paperille, aikaa on kymmenen minuuttia. Äläkä siellä nyt mieti liikaa, vaan anna mennä. 

Kun olet kirjannut ylös 20 ihanaa asiaa, valitse niistä viisi mieleisintä ja pyri tuomaan valitsemaasi viittä asiaa elämääsi enemmän tulevan syksyn aikana. Helpoimmin tämä onnistuu suunnittelemalla jo nyt mitä voit tehdä ja miten – suosittelen kirjoittamaan myös nämä ylös. 

Itse reagoin vahvasti ympäröivään maailmaani – esimerkiksi estetiikka ja yksinolo ovat minulle äärettömän tärkeitä lataushetkiä. Jos en saa välillä vain olla, minusta tulee aika hankalaa seuraa ja silloin tarvitsen täysin merkityksetöntä haahuilua. 

Esimerkiksi vastikään lähdin shoppailureissulle omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni, mutta eihän siitä mitään tullut. Lopulta löysin itseni Akateemisen yläkerrasta piirtämästä sateen hakatessa ikkunoihin ja se olikin kaikki, mitä tarvitsin sillä hetkellä. 

Kuva:Victoria Bilsborough Unsplash

1. Piirtäminen


En ole mikään maailman paras piirtäjä, mutta väliäkö tuolla. Asioita voi tehdä vain siksi, että niistä saa mielihyvää. Olen piirtänyt tässä kuussa enemmän kuin aikoihin – täydellistä meditaatiota. Suositukset kiinnostavista piirustuskursseista ja muista taidehommeleista otan erittäin mielelläni vastaan vaikkapa tuolta kommenttiboksin kautta, kiitos tyypit <3. 

2. Taidenäyttelyt ja museot


Hiljaisuus ympärillä, aikaa loputtomasti ja edessä kiinnostavaa katsottavaa, jota saa rauhassa pohdiskella – aaah. 

En ole pitkään aikaan kiertänyt taidenäyttelyitä ja museoita, mutta nyt voisin vierailla niissä jatkuvasti. Pienen lapsen äitinä jo se, että saa rauhassa keskittyä sellaiseen asiaan, joka ei vaadi kuin katsomista ja omaan maailmaan uppoutumista, on justiinsa täydellistä onnea tällä hetkellä.  

3. Jooga


Yogaia on ollut kovassa käytössä tässä kuussa. Olen vähän hukassa kehoni kanssa. Tuntuu, että jumeja ja vääntymiä on vähän siellä sun täällä. Ennen treenasin kroppaani tanssin kautta jatkuvasti ja olin hyvässä kunnossa, mutta nyt olen viettänyt uskomattomat viisitoista vuotta tietokoneella – huhuuh. Lisäksi olen penikoinut itselleni yhden mielettömän ihanan naperon, mikä toi omat kremppansa varteeni.

Jooga on ihana laji, sillä sitä voi tehdä missä ja milloin tahansa, ja olo treenin jälkeen on aina uskomattoman mehevä. Suosittelen. 

Yogaia <3. 

4. Tanssi


Ilmoittauduin nykytanssi- ja balettitunneille – kääk. Olo on vähintäänkin veteraani, mutta tekemällä (ehkä?) vetreytyy ;). 

Ja siis joo, todellakin aikuistunteja. Kävin muutama vuosi sitten testaamassa tanssiaskeliani niiden nuorten bambien seassa ja noh – ihan ei tuntunut bambilta tässä osoittessa. 

5. Kesän valo varhain aamulla


Jep – olen edelleen sitä mieltä, että aamuherätykset ovat elämän pieniä pyllyreikiä, mutta myönnettäköön, että kyllähän hiljalleen uuteen päivään heräävässä luonnossa on oma huikeutensa. 

Erityisesti se villi, vaalea ja hieman punertava valo, joka usein heijastuu pellolta nousevaan usvaan. Se näky antaa hyvinkin aihetta aikaiseen herätykseen. Otat vain kahvikupin ja kumisaappaat matkaan, lompsit metsäreunaan ja juttelet hetken koivujen kanssa. 

Millaiset asiat teitä inspiroivat tällä hetkellä?

Sinua voisi kiinnostaa myös:
Ei kommentteja