Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesäkauneuteni luottotuotteet

Minulta pyydettiin luottotuotteiden suosituksia kesäkuumalle. Silloin, kun vähemmän on ehdottomasti enemmän, on lomareissuunkin mukava lähteä kevyin kantamuksin. 

Kesällä olen entistä enemmän ilman meikkiä, koska viihdyn niin paljon kotona. Tosin suojakertoimista tulee nyt vanhemmiten huolehdittua tarkemmmin ja se löytyykin kätevästi monesta tuotteesta jo valmiina. 

Kuva: Yoann Boyer, Unsplash


1. ACO Face Self-Tanning Face Cream, 50 ml* | 2.  Organic Coconut Oil, 500 ml* | 3. Nordic Light Instant Glow Beauty Serum, Lumene Meikkivoiteet | Nordic Light Instant Illuminizer, 15ml Lumene Highlighterit* 4. Lancôme - Hypnose Mascara Black 6,5 ml*, Nordic Chic Extreme Precision Eyebrow Pencil, 1,2g Lumene Kulmakarvatuotteet * 5. Gel Effect Nail Polish, 5ml Lumene Kynsilakat * | Juicy Shaker, Lancôme Huulikiillot *|

1. Joko olen heikosti ruskettuvaa sorttia tai sitten en vain viihdy tarpeeksi auringossa, mutta yleensä olen aika vaalea iholtani myös kesäisin (dammit). Ruskettunut hipiä miellyttää kuitenkin enemmän, joten siksi suosin kevyesti ruskettavia tuotteita, kuten tätä Aconin Sun Kissed -voidetta. Se tuo väriä asteittain, jolloin läikät eivät pääse yllättämään. 

2. Oi kookosöljy! Käytän tätä sekä ruoanlaitossa että kauneudenhoidossa, ihon kosteutuksessa se on aivan must näin kuivaihoisen näkökulmasta. Tosin jonkin aikaa kesti tottua tuoksuun ja koostumukseen, minkä vuoksi en aivan heti innostunut kookosöljystä, mutta nyt se on ehdoton luottoystävä. 

3. Lumenen sävyseerumi on yksinkertaisesti järjettömän hyvä tuote. Se on kevyt ja tuoksuukin ihanalle, mikä sopii kesäiseen tuotteeseen ehdottomasti. Keveästä olemuksestaan huolimatta siinä on juuri sopivasti peittoa. Vaativammat kohdat voi taputella peittoon peitevoiteella. 

Myös tuo valoseerumi on yksi suosikeistani – se tuo ihanaa heleyttä ja raikkautta iholle. Annostelija tosin pyräyttää aina hieman liikaa tuotetta kämmenelle, siitä ainoa miinus. 

4. Silmämeikissä luottotuotteitani ovat Lancomen mascara ja lisäksi huomioin aina, että kulmani ovat huolitellut. Ennen en meikannut kulmiani lainkaan, mutta näin VANHEMMITEN (kääk!) olen huomannut, että kulmani ovat hieman vaalenneet. Ei tule kuulkaas ikä yksin. 

5. Yleensä olen tylsä ja käytän ympäri vuoden nudelakkaa. Kesällä tilanne on kuitenkin toinen, silloin on kiva saada hieman väriä eloon. Lumenen Gel Effect -lakka on hinta-laatu-suhteeltaan ehdotonta eliittiä. Lisäksi minulla on poikkeuksetta a i n a mukanani yksi kappale  punaista huulikiiltoa, punaa tai huulivoidetta, oli sitten talvi tai kesä. Tämä Lancomen Juicy Shaker saa ehdottomasti aplodeja kaikin puolin. 

Mitkä ovat teidän luottokamujanne kesäkuumalla? 

Sinua voisi kiinnostaa myös:Ei kommentteja