Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusi suosikki: Uhana Design

Vaatteita, jotka ovat sekä eettisiä että esteettisiä on yhä enemmän saatavilla, mahtavaa! Itselleni tuorein rakkaussuhde on syntynyt Uhana Designiin, jonka tuotteet suunnitellaan JA valmistetaan Tampereella. :)

Uhana Design sai minut puolelleen viimeistään näillä Sail Away Motherfuckers -paidoilla, joita saa myös t-paitoina. Vaikka kui hienoja. 

Niitä saa ostettua esimerkiksi Weecos-nettikaupasta, josta itsekin tilasin omani.

Kuva: Uhana Design
Täydellinen vaatekaappini täydentyy säännöllisin väliajoin sellaisilla vaatekappaleilla, joita tiedän käyttäväni pitkään ja hartaasti. Olen koonnut itselleni puvuston tiettyjen periaatteiden mukaisesti ja teen hankintoja hitaasti, mutta varmasti. On ihan mahtavaa, kun asukriisejä on enää vain harvoin – yleensä löydän heti päälleni mieleiset vaatteet. 

Kuva: Uhana Design
Sen sijaan en shoppaile enää vain "huvin vuoksi". Tai toki sitäkin, mutta en osta mitään vain huvin vuoksi. Usein vain kiertelen kauppoja ja ihastelen tavaroita. Nuorempana shoppailin surutta ja käytin rahaa asioihin, joita en todellisuudessa edes halunnut omistaa – huonolaatuisia vaatteita, jotka olivat rättejä muutaman käyttökerran jälkeen. 

Se oli typerää, mutta olin omaksunut tavan jostain miettimättä sen enempää ja uskallanpa väittää, että samanlaisia shoppailijoita on maailmassa valitettavan paljon. Eli heitä, jolla ei ole koskaan mitään päällepantavaa, mutta laskuja senkin edestä. 

Kuva: Uhana Design
Nykyään hankin kaappiini vain ja ainoastaan unelmavaatteita, mahdollisimman laadukkaina versioina. Lisäksi pyrin tukemaan eettisiä, kotimaisia merkkejä, mutta jos valikoimista ei löydy sitä mitä haluan, jätän vaatteet ostamatta. Haussa kun on vain vaatteita, joita oikeasti käytän.

Siksi toisinaan saatan ostaa vaatteita myös sellaisilta merkeiltä, joita en muuten haluaisi tukea. Esimerkiksi parisen kuukautta sitten ostin farkut Zarasta, vaikka yleensä kierrän merkin kaukaa. Ei, en edelleenkään suuntaa ensimmäisenä Zaraan, mutta nuo farkut ovat olleet käytössä melkeinpä joka päivä tämän muutaman kuukauden ajan – olisiko ollut fiksumpaa hankkia vääränlaiset farkut kaapin perukoille sellaiselta yritykseltä, jonka eettiset periaatteet allekirjoitan tai sitten kulkea ilman housuja?

Eli suomeksi: yritän siis parhaani, mutta mustavalkoinen ja virheetön en tässä(kään) asiassa ole.

Mitäs tykkäätte Uhanan vaatteista? Toivon koko sydämestäni merkille (ja naisille sen takana) onnea ja menestystä :).

Sinua voisi kiinnostaa myös:


Ei kommentteja