Sisällön tarjoaa Blogger.

Osallistu arvontaan ja voita Maaretta Tukiaisen Hyvän mielen vuosi -kirja!

Maaretta Tukiainen on yksi niitä ihmisiä, joita ei voi kuin ihailla. Tämä positiivinen, rohkea ja muita kannustava ihminen on paitsi varsin luova ja topakka pakkaus, myös nainen, joka uskaltaa ajatella isosti. Työssään uravalmentajana hän on luotsannut satoja suomalaisia eteenpäin elämässään.

Siksi innostuin tavattomasti, kun kuulin hänen julkaisseen Hyvän mielen vuosi -tehtäväkirjan. Tämä teos on taatusti tarpeen jokaiselle, jonka mielestä elämällä on vielä paljon annettavaa ja joka haluaa liikkua kohti uutta ja jännittävää. Tai oikeastaan, ei sittenkään – tämä teos on tarpeen ihan jokaiselle. 

Hyvän mielen vuoteen voi liittyä vaikkapa kukkien ostaminen itselle tai ystävälle. <3

Ilokseni sain yhden teoksen arvottavaksi myös teille! Osallistua voit tilaamalla Rakkaudella, Hannele -uutiskirjeen. Jos olet jo uutiskirjeen tilaaja, osallistut arvontaan automaattisesti.

Arvonta suoritetaan 30.9. kello 12.00 ja kaikki uutiskirjeeni tilaajat osallistuvat siihen automaattisesti. Jos siis olet jo tilannut uutiskirjeeni, niin olet mukana :.

Kiitos, tilaan ilmaisen Rakkaudella, Hannele -uutiskirjeen ja osallistun samalla Hyvän mielen vuosi -kirjan arvontaan!

* indicates required"Hyvän mielen vuosi on kuvitettu bullet journal, jonka visuaaliset aukeamat houkuttelevat täyttämään kirjaa. Kuukausi kerrallaan lukija syventyy eri teemoihin, esimerkiksi mistä minä tulen, minkä tekemisestä nautin, miten saan uusia näkökulmia. Tavoitteet vuoden kestävälle matkalleen jokainen asettaa itse, kirja antaa työkalut.


Hyvän mielen vuodessa sovellettujen valmennusmenetelmien ydinajatus on, että ihminen on itsensä ja elämänsä paras asiantuntija ja että myönteisiä ajattelumalleja vahvistamalla käyttäytymistä on mahdollista ohjata haluttuun suuntaan. Elämäänsä sopivan järjestyksen voi siis luoda itse – do it yourself.


Tehtäviin ei ole oikeita vastauksia. Oman hyvän mielen vuoden voi aloittaa mistä tahansa kuukaudesta silloin, kun itse haluaa. Se ei ole sidottu kalenterivuoteen. Kuvitukset on luonut palkittu graafinen suunnittelija Markus Frey."

Ei kommentteja