Sisällön tarjoaa Blogger.

Voisitko tienata henkilökohtaisella hulluudellasi?

Työ, jota ei tee velvolllisuudesta, vaan intohimosta, on monen haave. Olen sitä mieltä, että sellaisen löytää vain tutkiskelemalla itseään ja omaa napaansa – millaiset asiat tuovat juuri minulle iloa ja hyvää fiilistä.

Aika usein ne ovat sellaisia itsestäänselvyyksiä, että niitä ei herranen aika tajua, vaikka kirjoittaisi intohimojen löytämiselle omistettua blogia. Näinkin omituisesti voi kuulkaas käydä.

Ja mikäli muuten omat innostuksen kohteesi ovat vielä löytymättä, lue tämä postaus. 


Olen rasittavuuteen asti jouluihminen. Sellainen, joka potkitaan pöydästä pääsiäisenä, koska tarjolla on joulutorttuja mämmin sijaan ja joka aloittaa henkilökohtaisen hypetyksensä jo elokuun lopussa (viimeistään). Rakastan sitä juhlaa ja erityisesti sen odotusta. 

Siis niinku RAKASTAN. Ja ehkä vähän seonneella tavalla. Joulukuusi on meillä usein heti joulukuun alussa ja ekat lanttulootatkin tehdään kuulkaas monta kuukautta ennen h-hetkeä. 

Mutta vasta tänään tajusin, että olen iloinen kuin pieni perkele paitsi sen vuoksi, että saan kirjoittaa,  myös siksi, että saan kirjoittaa joulusta. Aivan järjettömän parhautta. 

Ensimmäinen jouluinen teokseni on jo kauppojen hyllyillä, sillä Prinsessa Pikkiriikin talvi ilmestyi juuri (kjehhehhee), mutta näppäimistöllä on syntymässä myös jotain uutta, josta ei nyt tässä vaiheessa vielä sen enempää (tai vielä moneen vuoteenkaan, koska tässä hommassa kestää). 


Onko teillä samanlaisia innostuksia, joita ei äkkiseltään osaisi ajatella ykkösuravaihtoehtona? Sellaisiahan voivat olla vaikkapa rakkaus suklaaseen, siivoamiseen tai sukkien kutomiseen. 

Ehkä tällaistenkin asioiden vuoksi se oman yritysidean tai unelmatyöpaikan hahmottaminen vie vuosia. Ja siihenhän ei auta kuin omien fiilistensä seurailu, vai mitä? 


Löytyykö sieltä ruudun takaa muita jouluhulluja? Mulla on just nyt se ihana ideointivaihe meneillään. Hamstraan aivan järjettömän määrän tekemistä ja aattoiltana olen ihan poikki (joo tiedetään, se ei ole kovin fiksua). 

Olen oppinut pysymään hieman aisoissa, mutta silti Pinterest-porno laulaa tällä koneella heti niin maan perkuleesti tähän aikaan vuodesta. Mä rakastan myös syömistä yli kaiken. En siis ruoan laittamista, vaan ihan vain syömistä. Mitäköhän siitä keksisi...

Sinua voisi kiinnostaa myös:
8 kommenttia

 1. Täältä löytyy jouluhullu kans. Itsellä.pyörii kans ideat elokuussa päässä mitä vois tehdä jouluksi kotiin ja myös samaan aikaa pyörii joulukortti tehdas.ei ole ihme että jää kortteja ylikin joulun jälkeen... joulumusiikki soi jo lokakuussa jne...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee mahtavaa! :) Kuvittelin olevani ainoa näin hurahtanut, MUTTA Facebookissa on aivan ihana jouluihmisten sekoiluryhmä, jossa on joku 60 000 jäsentä :D. <3 Kuulutkohan sä sinne jo?

   Tosin joulun jälkeen on kyllä ihan kiva sitten siirtyä arkeen, siivota koti kunnolla ja pakata koristeet laatikkoon seuraavaa vuotta odottamaan. Viimeistään juhannuksena on kuitenkin jo aika kovat poltot päällä :D.

   Poista
 2. Tämä sun blogi on kyllä niin ihanan inspiroiva <3 Minä hoidan joulun aika vasemmalla kädellä (meillä mies panostaa siihen allekirjoittanutta enemmän), mutta rupesin tässä miettimään, että hmm, minkähänlaisen työn saisin kehitettyä JÄÄTELÖN ympärille :D Hih. Taidan ottaa sen suunnitelma B:ksi riippuen siitä miten muut suunnitelmat sitä ennen toteutuvat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana sinä! Kiitos <3. Tosi kivaa kuulla, että blogi on inspiroiva, koska se on just se mun suurin tavoitteeni tässä hommassa.

   Jäätelön ympärille sais kyllä kehitettyä vaikka mitä mahtavaa! Reseptiikan ja oman merkin lisäksi äkkiseltään tulee mieleen vaikkapa lastenjuhliin jäätelökärryjen vuokraamista tai verkkokauppa, joka on omistettu jäätelön tuunaamiselle :D. Jätski <3. Tai mites ois terveysjäätelöä tarjoava yritys? Mä JUST eilen ajattelin, että kyllähän tätä varmasti vois tehdä myös terveellisesti, kun lappasin sitä ihanaa kolmen suklaan jätskiä lautasille.

   Poista
 3. Jouluhullu täälläkin moi! Joulun suunnittelu, valmistelu ja vietto on ehkä parasta aikaa vuodesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee superia! Joulu ON kyllä niin ihana <3. Paras aika vuodesta, ehdottomasti.

   Poista
 4. Itse en ole kovin jouluihminen - mua aina ahdistaa se, miten nopeasti joulu taas tuli. :D Huomaa ajankulun niin hyvin...:D Kiva postaus <3

  Taru
  stuffabout.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä ymärrän kyllä myös tuon kulman, mutta tuleehan se juhannuskin ja pääsiäinenkin ja... <3

   Ja kiitos kivasta kommentista! :)

   Poista