Sisällön tarjoaa Blogger.

Etu blogini lukijoille: Lopeta vihdoinkin jatkuva laihduttaminen osallistumalla Laihdu mielelläsi -kurssille!

postaus sisältää yhteistyölinkkejä ja ne on merkitty *-merkillä. 

Haaveiletko siitä, että voisit kävellä peilin eteen ja ilahtua näkemästäsi? Että voisit lopettaa vihdoinkin ainaisen laihduttamisen ja itsesi tarkkailun?

Tai että voisit aidosti löytää liikunnan ilon, syödä terveellisesti omasta halustasi ja ennen kaikkea olisit tyytyväinen omaan kehoosi juuri sellaisena, kuin se on?

Et taatusti ole ainoa.

Ruoka ei ole enää pitkään aikaan ollut "vain ruokaa", vaan siihen liittyy niin tunteita kuin aatteitakin. Kuva: Alexandra GornUnsplash
Olen avannut omaa suhdettani kehooni muun muassa tässä postauksessa, mutta lyhyesti todettuna se on varmasti varsin samanlainen kuin monella muulla suomalaisnaisella – ei hyvä eikä terveellä pohjalla ollenkaan.

Ja kuvittele, miten paljon elämäsi muuttuisi, jos voisit olla vihdoinkin tyytyväinen itseesi?

Siksi olin iloinen, kun Valmentamon Anne Karilahti pyysi minut mukaan Laihdu mielelläsi -verkkokurssille. Anne on yksi Suomen tunnetuimmista life coacheista ja hän on valmentanut tuhansia suomalaisia kohti unelmiaan, liittyivät ne sitten painon pudottamiseen tai unelmien uravalintoihin.

Anne tietää, että ainoa tapa onnistua elämäntapamuutoksessa on oppia ensin hallitsemaan omia tunteitaan – sille, miksi "repsahdat" suklaaseen, vaikka olit vannonut pysyväsi kevyellä linjalla, on nimittäin selkeä syy.

Tunteet vaikuttavat myös paljon siihen, mitä sieltä kaupasta lähtee kotiin... Kuva: Alexandra Gorn, Unsplash
Laihdu mielelläsi -verkkokurssilla ei siis punnerreta tai lasketa kaloreita, vaan tällä kurssilla opetellaan rakastamaan omaa kehoa, opetellaan johtamaan omia ajatuksia ja käsittelemään tunteita. 

Osallistun itsekin kurssille ja raportoin ajatuksiani sen vaiheista täällä blogin puolella osana yhteistyötä Valmentamon ja Laihdu mielelläsi -kurssin kanssa.

Laihdu mielelläsi -kurssi kestää 8 viikkoa ja sen hinta on 69 euroa. Tällä hetkellä kurssia myydään vielä ennakkotilaajan etuhintaan 49 euroa, mutta olen saanut blogini lukijoille vielä paremman tarjouksen:

Blogini lukijat saavat 8 viikon verkkovalmennuksen vain 39 eurolla (normaalihinta 69 euroa). Edun saat käyttöösi tämän linkin kautta*. 

  • Haaveiletko kestävästä elämäntapamuutoksesta?
  • Haluaisitko viihtyä kehossasi ja olla sinut itsesi kanssa?
  • Odotatko hetkeä, jolloin voisit lopettaa laihduttamisen ja keskittyä nauttimaan elämästä?
  • Haluaisitko luoda tasapainoisen suhteen ruokaan, kuitenkin elämästä nauttien?
  • Kiinnostaako sinua oppia liikkumaan niin, että se tuottaa sinulle iloa ja siitä tulisi mielekäs osa arkeasi?
  • Haluatko oppia kuuntelemaan kehoasi ja kohtelemaan sitä lempeän kauniisti?
  • Haluatko löytää keinoja tiputtaa painoasi sinulle sopivalla tavalla tai oppia hyväksymään kehosi sellaisena kuin se on?
Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, tämä on kurssi sinua varten.

Sinä olet elämäsi tärkein ihminen. Me haluamme, että sinulla on hyvä olla itsesi kanssa sinulle sopivalla tavalla.

Siksi rakensimme verkkovalmennuksen, jonka avulla sinä opit johtamaan itseäsi kohti kestävää elämäntapamuutosta.

Laihdu mielelläsi – viihdy kehossasi on 8 viikon mittainen verkkokurssi, joka pohjautuu Olonkeveys® -konseptiin. Valmennus auttaa sinua johtamaan ajatuksiasi, tunteitasi ja toimintatapojasi kohti kestävää elämäntapamuutosta.

Valmennuksessamme ei keskitytä laskemaan kaloreita eikä pohtimaan jumppaohjeita. Me keskitymme mieleen ja sen mahdollisuuksiin.

Saavuttaaksesi tavoitteita sinun on toki tehtävä muutoksia ruokavaliossasi ja liikkumisessasi.

Mikäli haluat kestäviä tuloksia, se edellyttää myös muutoksia mielessäsi. Me haluamme, että sinä itse olet valmis muutokseen.

Kurssi alkaa 16.10.

*yhteistyölinkki. 

Ei kommentteja