Sisällön tarjoaa Blogger.

5 Facebook-ryhmää, joihin sinunkin pitäisi kuulua

Facebook tarjoaa nykyään kaiken muun ohella myös kiinnostavia ammatillisia yhteisöjä, joista voi saada paljon apua ja tukea, mutta myös uramahdollisuuksia.

Näihin viiteen Facebook-ryhmään sinunkin kannattaa kuulua, mikäli mielit eteenpäin työelämässä


Hyviä Facebook-ryhmiä


Facebookin kiinnostavimmat ryhmät tällä hetkellä: 


1. Ompeluseura

Edit: Ompeluseura ei ota tällä hetkellä uusia jäseniä, joten linkit eivät toimi. Haluan pitää sen silti listallani, sillä se on minulle henkilökohtaisesti niin tärkeä ja toivon, että saatte mahdollisuuden liittyä mukaan joskus myöhemmin.  

Naisverkosto Ompeluseura on saanut paljon julkisuutta, eikä suotta. Siellä käydään kiinnostavimmat keskustelut, huikkaillaan kiinnostavimmista työpaikoista ja järjestetään myös kiinnostavimmat get-to-getherit. 

Ompeluseuran jäseneksi on tällä hetkellä tunkua ja siksi omaa paikkaansa joutuu jonottamaan, mutta tarjolla on myös alaryhmiä eri alojen mukaan – itse kuulun esimerkiksi kulttuurialan ja media-alan Ompeluseuraan. 

Ompeluseuran löydät täältä. Alakohtaisia ryhmiä kannattaa googlailla, tarjolla on ainakin viestinnän, markkinoinnin ja media-alan ompeluseura ja Ompeluseuran talousgurut -ryhmä. 

2. Vauras nainen -yhteisö


Vauras nainen -yhteisössä on kiinnostavaa keskustelua sijoittamisesta ja vaurastumisesta. Siellä on myös aivan mielettömän kannustava ja innostava henki, ja jutut sopivat myös aloittelijoille. 

3. Rakkaudella, Hannele 

No hei – totta vehkeessä kannattaa kuulua myös Rakkaudella, Hannele -yhteisöön! Suunnittelen blogilleni vähän erilaista tulevaisuutta ja jos sinua innostaa olla mukana rakentamassa sitä, kannattaa liittyä Facebook-ryhmääni <3. Vinkkaan siellä myös paljon muuta sisältöä kuin vain blogitekstejäni, kuten kiinnostavia lehtijuttuja. 

4. Digitalist Network Developers

Digiaika muokkaa työelämää melkoisesti ja ei ole alaa, jota se ei koskettaisi. Siksi omasta työelämästään kiinnostuneen kannattaa seurata myös digialan keskustelua, sillä se tuo mukanaan mahdollisuuksia rohkeisiin vetoihin ja unelmahommiin. 


5. Future Female

Future Female – the next generation of excellence <3. Kiinnostavia naisia, kiinnostavia aloja ja isoa ajattelua. Superinspiroiva ryhmä!


<3 Hannele

2 kommenttia

  1. Ompeluseuran linkki ei toimi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :/. Mä yritinkin kirjoittaa tuohon alle, että se ei toimi, sillä ryhmä ei ota tällä hetkellä uusia jäseniä. Olin epäselvä, pahoittelut –> korjaan. Mutta haluan nyt kuitenkin nostaa Ompeluseuran mukaan, sillä koen sen itselleni niin tärkeäksi poppooksi.

      Poista