Sisällön tarjoaa Blogger.

Osallistu arvontaan ja voita valokuvataidetta!


Hannele Salonen-Kvarnström on suomalainen valokuvataiteilija ja Hannele. E -verkkokaupan omistaja, joka innostui arpomaan blogini lukijoiden keskuudessa yhden teoksistaan. 


Kauas-teos arvotaan kaikkien tämän postauksen kommentoijien kesken 6.12. kello 21.00 mennessä. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostilla. Jätä siis sähköpostiosoitteesi kommenttikenttään. 

Palkinnon arvo on 89 euroa ja se ei sisällä kehyksiä. Teoksesta voit lukea enemmän täältä. 
Näin Hannele itse kertoo taiteestaan sivuillaan: 

"Minun rakkauteni ja intohimoni valokuvauksessa ja taiteen tekemisessä ovat ne ainutlaatuiset, lavastamattomat hetket, joita ei ole suunniteltu etukäteen. Tilanteet, jotka vain ilmestyvät ja jotka minä olen oppinut havaitsemaan. Ne pienet hetket, kun minulla on sekunti aikaa reagoida. Tämä on opettanut minua havainnoimaan ympäristöä ja ihmisiä aivan erityisellä tavalla: tarkkuudella, mielenkiinnolla, uteliaisuudella, rohkeudella, ilman ennakkoluuloja, itseni haastaen. Niitä hetkiä, joita minun taide kuvaa, ei toisteta täysin samanlaisena koskaan."

Lisäksi valokuvajulisteet aukkopahvilla Hannele E. -verkkokaupasta 10 % alennuksella koodilla RAKKAUDELLAHANNELE, tarjous on voimassa 10.12.2017 asti.

Hannelea voi seurata myös instagramissa täällä.

Onnea arvontaan! :)

17 kommenttia

 1. Oi miten ihana, valokuvaus on lähellä sydäntäni. Uusi kotini kaipaisikin tauluja tyhjiin seiniinsä, Kauas-teos olisi upea seinällä ! [email protected]

  VastaaPoista
 2. Innolla mukana Hippu; hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 3. Osallistun kauniin taiteen arvontaan. Mukavaa itsenäisyyspäivää!
  [email protected]

  VastaaPoista
 4. Kaunis teos, olisi upeaa saada se oman kodin seinälle!
  [email protected]

  VastaaPoista
 5. Ihanaa! Mukaan arvontaan :) 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista