Sisällön tarjoaa Blogger.

5 kiinnostavaa Ted-puhetta: Kuuntele tai katso!

Ted-kanava kokoaa kiinnostavat ihmiset puhumaan kiinnostavista asioista – neronleimauksista ja ideoista, jotka ovat muuttaneet maailmaa.

Halusin jakaa teille muutaman erityisen inspiroivan puheenvuoron. Nämä kannattaa katsoa tai kuunnella vaikkapa juoksulenkin yhteydessä.

mikä minusta tulee isona? Ted-puheet voivat vastata tähän kysymykseen


Carol Cohen


Miten palata työelämään pitkän tauon jälkeen? Carol Cohen on erikoistunut auttamaan ihmisiä takaisin työelämään pitkän hoitovapaan, sairastumisen tai muun työtauon jälkeen.Alastair Gray


Feikki vai aito, mitä väliä? Alastair Grayn mukaan väärennettyjen merkkilaukkujen ja -kellojen myynnistä saadut tulot päätyvät rahoittamaan rikollisuutta ja terrorismia.Emilie Wapnick


Etkö tiedä mitä haluat tehdä isona? Oletko kiinnostunut monesta hyvin erilaisesta asiasta? Ei haittaa. Tämä pätkä on sinulle.


Manous Zomorodi


Tylsistymisen täydellinen upeus. Kuten Manous, myös minä, tylsistyin välillä kuoliaaksi vauva-arjen alussa (vaikka se ihanaa olikin, toimitus huomauttaa). Ja kuten Manous, myös minä, saan nykyään nauttia noiden tylsien hetkien tuottamista hedelmistä.

Tylsyys on paras tapa ruokkia luovuutta.Linda Liukas


Linda Liukkaan puhe on inspiroiva paitsi sisältönsä myös lindamaisuutensa ansiosta. Tämä rohkea ja aurinkoinen asennenainen on aivan järjettömän kannustava esimerkki jokaiselle suomalaiselle. Me mitään tuppisuita ja jöröjä olla, rinnat rottingille vaan!


Ei kommentteja