Sisällön tarjoaa Blogger.

Ammattimeikkaaja suosittelee: Nämä tuotteet valitsisin itse alle 100 eurolla

Jos meikkipussin täyttämiseen olisi sadan euron budjetti, mitkä tuotteet ammattimeikkaaja valitsisi käyttöönsä?

Laura Andersson on yksi Suomen lahjakkaimpia ja tunnetuimpia ammattimeikkaajia, ja tuttu monelle myös ansioituneesta Meikkipäät-blogistaan. Laura on omien sanojensa mukaan erikoistunut tavallisten, suomalaisten naisten kauneuteen – hän haluaa antaa jokaiselle mahdollisuuden löytää oman kauneutensa, meissä kun jokaisessa on niin paljon upeutta!

Laura Andersson on luonut meikin myös tunnetuille suomalaisille, kuten Suvi Teräsniskalle.
Laura Andersson haluaa työssään keskittyä erityisesti tavallisten, suomalaisten naisten kauneuteen.
Niin arki- kuin juhlameikissäkin Laura kehottaa jokaista kiinnittämään eniten huomiota pohjustustuotteisiin. Ilman niitä meikkaaminen on turhaa, sillä tuotteet eivät pysy kasvoilla hyvin.

Lisäksi meikkivoiteen valinnassa on oltava tarkka. Sen on soinnuttava omaan ihoväriin saumattomasti ja sovittava omalle ihotyypille, jotta lopputulos on kaunis ja kaunistava.

Sen sijaan huulikiillot ja muut kevyet meikkituotteet voivat olla huolettomammin valittuja. Ne kun käyttäytyvät  jokaisessa hinta- ja laatuluokassa melko samalla tavalla.

– Kannattaa miettiä, millaisessa meikissä itse viihtyy parhaiten. Jokaisella kun on se oma juttu, signature-meikki. Ammattimeikkaajatkin meikkaavat itsensä yleensä aina samalla tavalla, Laura kertoo.

Nämä tuotteet ammattimeikkaaja hankkisi itselleen  alle 100 eurolla:

1. Luomen pohjustustuote


Luomen pohjustustuotteita saa laadukkaina jo edullisiltakin merkeiltä, siksi Laura ei panostaisi siihen rahallisesti. Esimerkiksi Nyxin, Lumenen tai Urban Decayn pohjustustuotteet ovat toimivia.

2. Monipuolinen luomiväripaletti


Laura valitsisi luomiväripaletin, missä on hyvät, luonnolliset sävyt ja jos luomen pohjustus on hyvä, niin edullisempikin paletti käy. Esimerkiksi Urban Decayn Naked Palette on hänen mukaansa hyvä valinta.


3. Huulikiilto


Lauran mukaan huulikiilloissa on runsaasti laadukasta valikoimaa myös edullisilta merkeiltä. Esimerkiksi NYXin Butter Gloss -tuotteet saavat kiitosta.


4. Meikkivoide


Lumenen Glow -meikkivoide ja CC-voide ovat aivan ihania. Lauran iho kaipaa valoa ja piristystä näin talvella, joten itselleen hän valitsisi Glow'n. CC-voide käy kuitenkin hyvin monelle eri ihosävylle ja -tyypille.5. Poskipuna ja kasvojen muotoilu


Poskille kannattaa valita paletti, jossa on aurinkopuuteri, glow-tuote ja poskipuna samassa. Esimerkiksi L'oreal Paris'n Glam Bronze Healthy Glow on kätevä tuote, jolla Laura tekee usein myös silmämeikin.


6. Ripsiväri


Laura pitää itseeniten Lancomen ja L'orealin ripsiväreistä. Jos budjetti on tarkka, hän valitsisi L'oreal Paris'n ripsivärin, esimerkiksi Volume Million Lashes. Kumiharja on käytännöllinen, sillä se ei tee paakkuja, mutta antaa massaa.


Löytyikö listalta omia suosikkituotteitanne?

<3 Hannele

Tuotekuvat: Valmistajat


Ei kommentteja