Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuivuuko iho talvella? Nämä tuotteet pelastavat!

Talvi kuivattaa ihoani aina melkoisesti ja kuten moni teistä tietääkin, olen tapellut kasvojeni kanssa jo pidempään. Hydrafacialin ansiosta olen saanut hormoniakneni kuriin, mutta hoidossa on käytävä säännöllisesti. Myös kuivuus ja couperosa ovat vaivoinani, että hienon lottovoiton olen saanut.

On kuitenkin muutama niksi, joiden avulla pidän ihoni kurissa näin talven tullen.

1. Hydrafacial-hoito

(Huom. Hydrafacial oli aikaisemmin kaupallinen yhteistyökumppani blogissani, nyt olen ollut pitkään tavallinen asiakas)

Kampin Kitty Cat Beauty Centerin Jenna on jo pidempään auttanut minua taistelemaan hormoniakneani vastaan. Hän ja hänen vempeleensä ovat yksinkertaisesti p a r h a i t a. Lämpimät suositukset siis kummallekin.

Hydrafacialissa iholta imuroidaan kaikki kakat pois ja hoidon jälkeen iho on heleä, puhdas ja kaunis. I love it.

Ihoni on välillä ihan kunnolla kipeä, koska se on niin huonossa kunnossa. En voi tällä hetkellä käyttää hormonilääkkeitä ollenkaan, joten olen valmis maksamaan Hydrafacialista ihan jo oman hyvinvointini vuoksi. Kyllähän se vähän kirpaisee, mutta terve, kaunis iho on sen arvoinen.

Hydrafacial hoidosta kokemuksia
Vierailen säännöllisesti Kampin Kitty Cat Beauty Centerin Hydrafacial-hoidossa. Huom. Sain aluksi hoitosarjan blogin kautta, nyt olen tavallinen asiakas. 

2. Lumenen Arctic Dew -seerumi


Rakastan, rakastan, rakastan tätä tuotetta. Yhdessä Dermaroller-ihorullan kanssa se vaikuttaa tehneen ihmeitä iholleni jo muutaman viikon käytön jälkeen – väri on tasaisempi ja kuivuudesta johtuneet epäpuhtaudet ja muut ongelmat ovat tipotiessään.

Erityisesti hyaluronihappo (jota on sekä seerumissa että Hydrafacial-hoidossa on reippaasti) tekee hyvää haastavalle iholleni. Läträän ehkä vähän liikaakin tuon seerumin kanssa aina välillä, kun se on niin houkutteleva. :D

3. Kookosöljy


Kookosöljy sopii koko kehon kosteuttamiseen ja myös kasvoille. Jos etsit hinta-laatu-suhteeltaan monikäyttöistä ihonhoitotuotetta, niin täs sul on kuule semmonen. Ainoat miinukset ovat tuoksu ja sotku, jotka kumpainenkin saavat urooni pyörryksiin (ärtymyksestä).

Ihon rullaaminen on hyvä rutiini
Skin Renewal -rulla on epäsäännöllisen säännöllisessä käytössä. 

4. Skin Renewal -rulla

Swiss Clinic teki kanssani yhteistyötä muutama vuosi takaperin ja sen jälkeen ihorulla on jäänyt epäsäännöllisen säännölliseen käyttööni. Se auttaa hoitotuotteita imeytymään paremmin, tasoittaa ihon pintaa ja väriä ja mielestäni se myös tasoittaa ihohuokosia, vaikka en tästä nyt mitään tieteellistä tutkimusta olekaan tehnyt (ehkä pitäisi, ainakin kevyt vertailu?) :).

Minulla on ihollani lievää couperosaa ja sen olen jättänyt rullaamatta ihan varovaisuussyistä.

Kokemuksistani ja tuotteesta voit lukea enemmän täältä. 

5. Veden juonti


Veden juominen näkyy ihoni kosteustasapainossa välittämösti – jos en lipitä lasistani riittävästi, ihon sävy muuttuu punertavammaksi ja iho korppuuntuu.

Jokin aika sitten testasin veden juomisen vaikutuksia ja join hurjat 3 litraa päivässä. Siitä voit lukea enemmän täältä. 

Millaisia ässiä teillä on hihassanne ihon kuivumista vastaan? 

<3 Hane

Ei kommentteja