Sisällön tarjoaa Blogger.

Tervetuloa Rakkaudella, Hannele -sivustolle!

Olen , talousoppaankin kirjoittanut lastenkirjailija, vapaa toimittaja ja copywriter, jolle onnellisuus, unelmien toteuttaminen ja rohkeus omannäköiseen elämään ovat tärkeä asia.

Rakkaudella, Hannele -sivusto on perustettu vuonna 2013. Aluksi se oli blogi, jonka avulla pohdin omaa elämääni. En ollut tyytyväinen arkeeni ja punnitsin tapoja, joiden avulla muokkaisin siitä hieman vähemmän ahdistavaa – mitä ihan oikeasti halusin tehdä työkseni ja miten saisin enemmän hyvää fiilistä päiviini.  Silloin  unelmoin tarinoiden kirjoittamisesta lapsille, mutta se oli vain kaukainen haave, sillä en uskonut sen olevan mahdollista.

Tiesin kuitenkin, että halusin muuttaa työelämääni parempaan suuntaan ja päätin ryhtyä tekemään töitä sen eteen. Ja sen myötä niin monta parhausasiaa tapahtui, että en olisi ikinä uskonut sen olevan mahdollista. 
Tänään Rakkaudella, Hannele on omistettu juuri sinun haaveillesi, sinun elämällesi ja sinun rohkeudellesi. Elämässä pitää olla pikkuisen Batman ja tehdä rohkeasti sellaisia valintoja, jotka tekevät päivistä parempia. 


En todellakaan ole ammattilainen tai asiantuntija, mutta vertaistukea ja itse hyväksi havaitsemiani vinkkejä on luvassa sitäkin enemmän. Lisäksi julkaisen Unelmien uratarinat -sarjaa, jossa omat unelmansa saavuttaneet ihmiset kertovat, miten kaikki tapahtui heidän kohdallaan. 

Minuun saat yhteyden osoitteesta lampelanhannele(atmerkki)gmail.com.

Jos haluat parempaa fiilistä eloosi, aloita vaikkapa näistä postauksista:

Ei kommentteja